; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela tpd la bine si la greu

Mirela Vaida revine pe micile ecrane cu emisiunea „Totul despre dragoste – La bine și la greu”, din 1 octombrie

24 September 2018

Mirela Vaida revine cu multă energie și forțe proaspete, după o binemeritată vacanță. Începând de luni, 1 octombrie, vedeta Antena 1 va fi alături de telespectatori zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00,  în cadrul emisiunii 'Totul pentru dragoste – La bine și la greu', care va veni cu un nou format, mult mai complex.

 

Totul pentru dragoste – La bine si la greu' propune telespectatorilor Antena 1 un sezon II special, în care oamenii singuri fac totul pentru a-și găsi dragostea, iar cuplurile își pot demonstra sentimentele și loialitatea sau, dimpotrivă, slăbiciunile. Punctul comun al tuturor este îndeplinirea unei dorințe prin câstigarea  premiului de 5.000 de euro pus în joc.  În plus, telespectatorii vor putea participa activ în cadrul emisiunii, exprimându-și opinia și preferințele.

'Mă bucur enorm să revin de la 1 octombrie cu un format nou, dar sub aceaași deviză: 'Totul pentru dragoste – La bine și la greu'. Asta pentru că încercările, provocările, isipitele în iubire, dar și dorința de a câștiga premiul își vor spune cuvântul. Abia aștept să-i cunosc pe concurenți. Știu de la casting că sunt curajoși, dornici să intre într-un show live. Vom afla cu toții cât de importantă este dragostea, așa cum vom afla și cât cântărește valoarea banilor în luarea anumitor decizii. Sunt nerăbdătoare să revin în direct, îmi este dor de adrenalina pe care ți-o dau emisiunile live, de luminile din platou și de tot ce înseamnă munca în echipă. De 14 ani fac asta și, practic, live-ul este viața mea', spune plină de entuziasm Mirela Vaida.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare