; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1

Mirela Vaida revine la Antena 1. Primele detalii despre noua ei emisiune!

25 January 2018

În februarie, luna iubirii, Mirela Vaida revine la Antena 1 cu show-ul „Totul pentru dragoste', o emisiune în care problemele complicate ale oamenilor simpli vor fi rezolvate cu ajutorul specialiștilor din diferite domenii, anunță postul tv.

Mirela Vaida este nerăbdătoare să afle cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor, indiferent cum ar fi ea și în orice ipostază s-ar afla.

„«Totul pentru dragoste» e o emisiune cu și despre lupta cu viața, cu entuziasmul și suferința pe care ni le dă dragostea!

Va fi o emisiune a oamenilor simpli care vin să-și spună povestea: fie că iubesc pe cine nu trebuie, fie că nu se mai simt iubiți, fie caută marea dragoste. Indiferent care este povestea dragostei lor, vom încerca să discutăm, liber și sincer, despre toate problemele și ingredientele unei relații de cuplu, alături de specialiști, terapeuți de cuplu, astrologi, parapsihologi. 

Nu dăm lecții, ci primim lecții de la fiecare poveste în parte, pentru că, azi, adevărata provocare nu este să ai o relație, ci să o menții și să o condimentezi în timp, astfel încât să te împlinească, să-ți aducă liniște, să te facă un om complet!', spune Mirela Vaida.

Revenirea Mirelei Vaida va avea loc în curând, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare