; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Vaida_Acces Direct_1

Mirela Vaida, primele declarații despre noul sezon „Acces direct”: „Revenim cu grijă şi cu teamă”

17 August 2020

Emisiunea „Acces Direct' revine astăzi la Antena 1 cu noi ediții live și un nou sezon. Mirela Vaida le dă întâlnire telespectatorilor, aşa s-au obişnuit deja, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, dar şi sâmbăta, tot de la ora 17:00, cu ediţii speciale Acces Direct de weekend. 

„Începem un  nou sezon Acces Direct' după o vacanţă atipică, pe care am petrecut-o mai mult în izolare! Revenim cu forte proaspete, cu grijă şi cu teama că suntem pândiţi la tot pasul de acest virus care a dat peste cap întreaga lume! Însă viaţa trebuie să meargă cumva mai departe, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă, dar şi cu entuziasmul unei normalităţi pe care o aşteptăm cu toţii! Până atunci, zilnic, în casele dumneavoastră, de luni până sâmbătă, sperăm să ne primiţi ca şi până acum, de la ora 17:00, cu subiecte despre viaţă şi despre oameni, fără filtre, fără cosmetizări, cu realităţi dure, dar şi cu aspect dintre cele mai diverse legate de celebrităţi, lifestyle, anchete sociale, şamd. Vă mulţumim că ne aşteptaţi cu nerăbdare! Să fim sănătoşi şi optimişti!', a declarat Mirela Vaida. 

Filmările emisiunii „Acces Direct' au fost sistate la finalul lunii iulie, după ce mai mulți membri ai echipei au fost infectați cu noul coronavirus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare