; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS1397

Mirela Vaida: „Mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetiță”

12 January 2021

Muncește zilnic pentru emisiunea „Acces direct' și, de curând am aflat că s-a implicat și în proiectul „Te cunosc de undeva!', ambele difuzate de Antena 1, însă timpul liber l-a dedicat întotdeauna familiei. 

 

Mirela Vaida ne-a mărturisit că este „destul de permisivă' cu cei trei copii ai săi și încearcă să le ofere, pe cât posibil, libertatea de exprimare și de a alege: 

 

„Din păcate pentru mine şi cred că şi pentru copii, sunt o mămică destul de permisivă. La modul că nu le spun niciodată ci   sau . Ii las pe ei să înveţe din experienţă. În vlogurile mele în care gătim, multă lume mă critică pai pentru că pentru ei e cea mai mare distracţie. Carla îi spune slime. Se bucură ei că fac biliuţe, fac turtiţe, fac om de zăpadă din aluat…ei sunt foarte bucuroşi. Eu sunt pe principiul lasă copilul să se simtă bine. În vlogurile mele nu arăt cum se găteşte, ci un mod de viaţă , cum ne adaptăm astfel încât să şi mâncăm, dar să ne şi jucăm cu copiii. Ei nu trebuie îndepărtaţi atunci când ne ocupăm de treburile din gospodărie, ci încurajaţi să se implice şi ei activ', a declarat ea.

 

Chiar și cu un program încărcat și o familie numeroasă, prezentatoarea nu exclude posibilitatea de a mai avea în viitor încă un copil:

„Toată lumea mă întreabă 😊 N-am spus niciodată că nu-l mai fac, mă gândesc doar că poate ar trebui să îmi mai dau o pauză, de un anişor aşa, după care încep să mă gândesc. E destul de greuţă provocarea asta cu 3 copii, mai ales că au fost şi grădiniţele închise, am avut şi de lucru zi de zi, cumva a fost o periooadă destul de aglomerată. Dacă ar mai veni şi un bebeluş, chiar ar fi…. Însă nu îti ascund faptul că mi-ar plăcea tare mult să mai avem încă o fetită. Asta ar fi dorinta noastră perpetuă şi nerostită, la care chiar ne gândim serios', a mai spus Mirela. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare