; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida in lacrimi

Mirela Vaida, mesaj cutremurător după atacul de la „Acces Direct”. Ce decizie a luat

23 March 2021

Mirela Vaida și-a luat inima în dinți și a reușit să ducă la capăt o nouă emisiune „Acces direct', după experiența traumatizantă prin care a trecut vinerea trecută.

Reamintim că vineri seară, chiar la debutul emisiunii de la Antena 1, Mirela Vaida a fost atacată în platou de o femeie complet dezbrăcată, care a aruncat cu un bolovan spre vedeta TV. 

Prezentatoarea TV a mărturisit luni seară că a trăit un „șoc emoțional' pe care nu a reușit încă să îl depășească. Mirela a dorit să răspundă și celor care au considerat că evenimentul fără precedent de vineri, petrecut în platoul „Acces direct' ar fi fost o făcătură, precizând că niciodată nu și-ar compromite viața pentru audiență! 

„Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plec. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține', a declarat Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Mirela Vaida a depus plângere împotriva femeii care a atacat-o

Chiar dacă vineri seară a plecat la munte, unde copiii ei o așteptau, Mirela Vaida a dezvăluit că a mers recent la Secția 4 de Poliție pentru a depune plângere împotriva femeii care a atacat-o.

„Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine.

Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice., a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a mai menționat că este pregătită să depună plângere penală împotriva celor care îi doresc răul.

„Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem zice orice oriunde despre persoanele publice suntem un fel de dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor.

Pot să înțeleg că fiecare e liber să scrie și să facă ce vrea, dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre la propriu asupra ta, lucrurile devin grave și trebuie să facem un demers în acest sens, a mai declarat vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare