Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Carla. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Ce e mai dureros pentru un părinte”

Mirela Vaida a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, Carla. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Ce e mai dureros pentru un părinte”
21

de Cristina Țapu,

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, a fost adusă la spital împreună cu fiica ei. Cu o uriașă bază de fani pe rețelele sociale, Mirela împărtășește des momentele importante din viața sa, fie că sunt legate de carieră sau de familie. Așadar, le-a povestit și clipele dificile prin care trece în ultima perioadă.

Mirela Vaida a ajuns la spital cu fiica sa

Mirela Vaida a traversat o săptămână dificilă după ce fiica ei, Carla, a suferit de dureri de cap și amețeli persistente. Îngrijorată de aceste simptome, vedeta a hotărât să o ducă pe micuța la spital pentru a investiga cauza acestor neplăceri.

După numeroase investigații și teste medicale, Mirela Vaida a dezvăluit că fiica ei se află într-o stare foarte bună și nu prezintă probleme medicale care să reprezinte un motiv de îngrijorare. Este posibil ca stările de disconfort să fi fost cauzate de oboseală și alergii alimentare, susține prezentatoarea.

mirela-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

„Ma aflu de o saptamana internata cu fetita mea, Carla, la Spitalul de Copii „Victor Gomoiu” din Bucuresti! Carla acuza dureri de cap si ameteli, asa ca i-am facut investigatii complete la Neurologie, CT, ORL, Audiologie, Gastroenterologie, etc! Numai ideea de a sta internata intr-un spital de copii ma infricosa!

Caci, ce e mai dureros pentru un parinte decat sa vada copii bolnavi in jurul lui? Vreau sa va spun ca, de cand am intrat in acest spital, am simtit o energie buna! Asa ar trebui sa arate toate spitalele de stat din Romania: curate, vesele, cu medici si asistenti buni, calzi, empatici, rabdatori si profesionisti!

Esti pe jumatate vindecat cand intri intr-un spital civilizat! Te imbolnavesti de doua ori mai tare cand pasesti intr-un spital in conditii mizere! Vreau sa multumesc si sa felicit intreaga echipa medicala pentru felul in care isi trateaza pacientii! Cata forta trebuie sa aiba sa gestioneze emotiile si fricile atator copii si parinti! Si sa incerce, sa reuseasca sa ii si trateze!

Carla este bine, nu are probleme de niciun tip! E posibil sa fie de la alergiile alimentare si de la oboseala cronica de sfarsit de an scolar! Plecam mai linistiti acasa dupa ce am aflat asta! Asta imi doresc pentru toti parintii internati cu copiii lor aici!„, a scris Mirela, pe pagina contului personal de Facebook.

Fiul Mirelei Vaida a fost operat la ambii ochi în luna aprilie

Și la finalul lunii aprilie, îndrăgita prezentatoare a trecut prin clipe delicate din cauza problemelor de sănătate a unuia dintre copiilor săi.

mirela-vaida-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 21

Fiul Mirelei Vaida a fost supus unei operații la ambii ochi. Vladimir, băiatul vedetei, a traversat momente extrem de dificile, iar ea și soțul ei au fost copleșiți de emoții. În fața suferinței fiului lor, au simțit că nu pot face nimic și că sunt depășiți de situație. Inițial, au crezut că sunt pregătiți pentru ceea ce va urma, dar au realizat că nu a fost deloc așa. Din fericire, Vladimir se simte bine în prezent și se recuperează conform așteptărilor medicilor.

Mirela Vaida și Alexandru au trei copii superbi, Carla, Vladimir și Tudor. Soțul Mirelei Vaida, Alexandru Vaida, este director comercial în cadrul unei companii care fabrică și comercializează sisteme de uși și ferestre din PVC și geam termoizolant, iar afacerile îi merg ca pe roate.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost invitată la podcastul interpretului de muzică populară Valentin Sanfira, unde a vorbit și despre căsnicia ei. Mirela Vaida a spus că nu prea mai doarme în același pat cu soțul ei pentru că, de multe ori, ajunge să adoarmă lângă copii.

Sursă foto: Instagram Mirela Vaida – Facebook Mirela Vaida

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton