Homepage  / Vedete româneşti

Ce intervenții estetice are Mirela Vaida. Prezentatoarea apelează de două ori pe an la o procedură: „De acolo plec direct la emisiune”

Ce intervenții estetice are Mirela Vaida. Prezentatoarea apelează de două ori pe an la o procedură: „De acolo plec direct la emisiune”
11

de Cristina Țapu,

Mirela Vaida s-a alăturat vedetelor care au decis să treacă pragul medicului estetician. Prezentatoarea nu a ales o procedură complexă, ci una cât se poate de simplă, dar care promite rezultate spectaculoase. Iată detaliile!

Mirela Vaida a dezvăluit procedura estetică pe care o urmează de două ori pe an

Vedeta de la Antena 1 se apropie de vârsta de 42 de ani și recent a consultat un estetician. Ea afirmă că a apelat la serviciile medicale mai mult din necesitate decât din propria sa dorință. Mai mult decât atât, Mirela Vaida nu are în plan să recurgă la operații estetice care să îi schimbe înfățișarea în viitor.

Pe platformele de socializare, Mirela Vaida a împărtășit fanilior săi că a trecut pragul medicului estetician. Se pare că a optat pentru o procedură menită să diminueze ridurile de expresie. Prezentatoarea a subliniat că nu exagerează cu astfel de intervenții, preferând să le facă doar atunci când este absolut necesar.

mirela vaidaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică, deși împlinesc 42 de ani acuș. Și nu, că nu aș fi avut nevoie! Am un nas strâmb de când m-am născut și s-a strâmbat și mai tare cu vârsta! Dar am simțit că nu mă caracterizează să schimb ceva la mine: bună, rea, frumoasă sau urâtă, asta sunt și eu am reușit să lucrez în televiziune chiar și așa! Dacă mă vedeți mai cu „buze” sau alte chestii, sunt doar filtre de pe Insta, însă ridurile de expresie devin din ce în ce mai profunde din cauza machiajului zilnic, de mai bine de 20 de ani! Eu lucrez cu fața și la emisiuni, și la teatru, și la spectacole!”, a dezvăluit Mirela Vaida, pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, Mirela Vaida a dezvăluit că optează pentru această procedură estetică o dată la șase luni. Prezentatoarea TV a afirmat că nu vrea să exagereze cu alte operații estetice și că această intervenție are scopul de a menține un aspect tânăr al tenului, fără a-i modifica aspectul natural.

„De aceea, trebuie să am grijă de față, să îi păstrez aspectul firesc și trăsăturile naturale, să mă pot mira, să pot râde, să mă întristez, să mă încrunt, când e cazul. Merg la clinică de câțiva ani, cam de două ori pe an și nici nu stau mult în cabinetul dumnealui, pentru că de acolo plec direct la emisiune”, a concluzionat Mirela Vaida.

Mirela Vaida locuiește într-o casă desprinsă din povești

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, locuiește într-o casă desprinsă din povești. Vedeta a muncit din greu pentru a avea asemenea locuință, însă eforturile pe care le-a depus a meritat din plin!

Reședința luxoasă a Mirelei Vaida din Snagov dispune de cinci camere, având la parter un living extrem de spațios, dotat cu un șemineu impresionant.

„Deci ne-am mutat la casă nouă… Casă mare, cinci camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh…

Am vrut lângă pădure… E o liniște totală… Dar și prea multă liniște dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… Mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea”, dezvăluia Mirela Vaida, pe contul său de Youtube.

Sursă foto: Instagram Mirela Vaida – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton