; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida (2)

Mirela Vaida: „În tot ce fac, găsesc bucurie!”

10 October 2018

Prezentatoarea emisiunii „Totul pentru dragoste – La bine şi la greu', difuzată de Antena 1 de luni până vineri, de la ora 14.00, are un program foarte încărcat lunile acestea. În afară de emisiunea de la Antena 1, ea are concerte cu trupa ei, Vaida Show', spectacole la Teatrul de Revistă Constantin Tănase' şi repetă de zor pentru rolul Donnei din musicalul „Mamma Mia!'. Musicalul „Mamma Mia!' se întoarce pe 28 decembrie pe scena Sălii Palatului din București, cu ultima reprezentație din acest an, iar pe 5 și pe 7 noiembrie spectacolul va putea fi urmărit şi în Bacău, respectiv la Iași.

Mai presus de toate, Mirela Vaida (36 de ani) este mamă cu normă întreagă pentru copiii ei, Carla și Vladimir. Vedeta li se dedică trup și suflet, chiar dacă recunoaște că nu mai are timp deloc pentru ea. Indiferent cât de târziu ajunge acasă, Mirela se bucură orice moment alături de cei mici. Copii au început grădinița, iar vara aceasta au început şi lecțiile de înot.

În tot ce fac, găsesc bucurie! De fapt, cred că acesta este secretul: să faci cu bucurie totul şi nu vei simţi presiune, efort, lehamite, plictiseală! Toate activităţile mele personale şi profesionale se completează perfect: una o determină pe cealaltă şi se influenţează reciproc! Experienţa de mamă cu normă întreagă a doi copii mici m-a ajutat în rolul Donna din Mamma Mia!'. Trăirile, emoţiile, sentimentul că-ţi pierzi' copilul în clipa în care el îşi ia zborul, iubirea necondiţionată şi lupta cu viaţa pentru a-i dărui lui tot ce e mai bun, renunţarea la tine pentru copii, m-au ajutat extraordinar de mult când am construit rolul Donna Sheridan', a declarat Mirela.

Chiar dacă are agenda foarte încărcată, vedetei nu îi este greu să menţină un echilibru între carieră şi viaţa de familie:

„Da, se poate să le faci pe toate: să veghezi toată noaptea la căpătâiul lor când au febra şi a doua zi să fii fresh în emisiune, să stai cu ei în spital, rezemată nopţi întregi de un scaun şi a doua zi să joci rolul Donna Sheridan din Mamma Mia', la Sala Palatului. Se poate să cânţi toată noaptea cu bandul, până la 6 dimineaţa, iar a doua zi să fii în turneu cu Teatrul de Revista! Se poate! Şi ştiţi de ce? Pentru că mereu îi mulţumesc lui Dumnezeu că pot face toate astea şi pentru că dacă îmi dă de muncă, e nedrept să mă plâng eu de oboseală! De aceea fac totul cu bucurie pentru copiii mei iar Lui îi mulţumesc!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare