; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida

Mirela Vaida, în stare de șoc! Prezentatoarea a fost atacată în direct la „Acces direct”! Cum a reacționat

19 March 2021

Incident fără precedent pe platourile emisiunii „Acces direct', găzduită de Mirela Vaida la Antena 1. 

În ediția de vineri seară, chiar la debutul emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată în platou de o femeie complet dezbrăcată, care a aruncat cu un bolovan spre vedeta TV.

Femeia s-a repezit apoi spre Mirela Vaida urlând că vrea „banii'. În acel moment transmisiunea în direct a fost  întreruptă, iar echipa emisiunii a chemat îndată un echipaj de poliție. După o pauză mai lungă, chiar și în stare de șoc, Mirela a continuat emisiunea, care s-a încheiat la ora 19.00. La revenirea în direct, Mirela a izbucnit în lacrimi, mărturisind că primește de ceva vreme amenințări cu moartea pe rețelele de socializare, de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou. 

 

 

Primele declarații ale Mirelei Vaida după atac! 

 „Ne-am întors în direct. Sunt în stare de şoc fac eforturi mari să îmi revin. Am fost atacată fix în momentul în care am intrat în direct. După cum vedeți avem platoul spart. Nu știm cine este doamna, a intrat dezbrăcată fix în momentul în care eu am ieșit pe porți, deci a făcut firul acestui atac foarte bine şi țipa „să îmi dai banii'. M-am interesat şi colegii nu ştiu cine este aceasă doamnă. Am chemat poliția, am luat un calciu să pot să mă calmez şi sunt în şoc realmete.

Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit', a spus Mirela Boureanu-Vaida, după reluarea emisiunii 'Acces direct'.

Cazul este unul realmente alarmant, având în vedere că trustul Antena Group este bine păzit și nu se știe cum această persoană a putut pătrunde până pe platourile de filmare ale emisiunii. Trustul Antena nu a oferit până în prezent nicio reacție oficială. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare