Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida, imagini superbe din vacanța în Italia. „Așa a început aventura noastră romantică”

Mirela Vaida, imagini superbe din vacanța în Italia. „Așa a început aventura noastră romantică”
11

de Roxana Mirea,

Mirela Vaida a mers în vacanță în Italia, alături de soțul ei. Vedeta a publicat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, alături de un mic jurnal de călătorie. Mirela Vaida a povestit cum a fost să plece într-o vacanță neplanificată din timp.  

Mirela Vaida, imagini din vacanța în Puglia, Italia 

Mirela Vaida și soțul ei au plecat într-o vacanță, timp de o săptămână, departe de casă. De data aceasta, cei doi n-au mai planificat vacanța și au zburat spre Puglia, Italia, chiar dacă nu aveau nici cazarea luată.

„Să știți că e adevărat când se spune că vacanțele neplanificate sunt cele mai reușite! Să vă spun ce-am pățit noi: ne-am cumpărat bilete spre Bari – Italia. Nu ne-am putut face niciun plan, nicio rezervare de mașină sau hotel, că nu știam dacă vom zbura.. Daaar, surpriză! Am zburat spre Bari cu 2 ore întârziere și am ajuns pe la miezul nopții! Nu știam nimic despre regiunea Puglia, dar auzisem că merită vizitată! Așadar, am închiriat un Fiat 500 de la ghișeul care mai era deschis la ora aia și am plecat. Dar unde? Am intrat pe booking și am căutat un hotel cochet și intim.. N-am găsit nimic disponibil. Așa că am răsfoit netul și am dat peste @palazzocavi din Mola di Bari, am sunat la ora aia și mi-a răspuns Maria, proprietara, care, surpriză, avea o camera foarte faină disponibilă pentru 6 nopți! Hai că avem noroc”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.  

mirela-vaida-imagini-din-vacanta-in-puglia-italia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Așa a început aventura noastră romantică” 

În continuare, Mirela Vaida a mai povestit cum a fost vacanța lor și cât de bine s-au simțit printre oamenii locului.  

„Așa a început aventura noastră romantică în Puglia! Am pornit cu harta în mână și am explorat, la pas, cele mai frumoase orașele de pe coasta Adriaticii: Bari-Polignano a Mari-Monopoli-Ostuni-Alberobello-Locorotondo, apoi Salento-Gallipoli-Lecce! Am străbătut tot „tocul cizmei” de pe harta Italiei, am văzut locuri impresionante, am mers pe jos câte 15-18 km/zi, am mâncat pizza, paste, fructe de mare și peste, am băut vin „negro-amaro” „Primitivo”, specific regiunii, am gustat din viața atât de simplă și cu bun gust a localnicilor care se adună seara în piețe sau în fața ușii, cu scăunelele, și stau la vorbă cum stăteau bunicii noștri pe ulița satului.  

Am descoperit o regiune a Italiei mult mai autentică decât multe alte atracții turistice prea exploatate comercial! Am văzut ce frumos știu localnicii să petreacă timp cu ei și între ei, simplu, discret, elegant! Am făcut plajă, am citit și m-am bucurat de o săptămână perfectă, fară planuri și fară așteptări! M-am întâlnit cu familii întregi de români care trăiesc acolo de mai bine de 22 de ani și care m-au îmbrățișat de dor de casa… Și am înțeles, din nou, că omul sfințește locul și că e atât de ușor să te bucuri de viață dacă știi pe ce să pui preț!”, a mai povestit Mirela Vaida.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton