Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Vaida a trecut prin clipe dificile. Fiul său, Vladimir, a fost operat la ambii ochi: „În ultima perioadă nu am fost om!”

Mirela Vaida a trecut prin clipe dificile. Fiul său, Vladimir, a fost operat la ambii ochi: „În ultima perioadă nu am fost om!”
14

de Cristina Țapu,

Mirela Vaida a povestit că a trecut prin cele mai dificile momente din viața ei. Fiul său, Vladimir, care este al doilea copil al prezentatoarei TV, a suferit recent intervenții chirurgicale la ambii ochi. În această situație, vedeta s-a simțit neajutorată în fața suferinței copilului ei și a fost copleșită de durere. Iată detaliile!

Fiul mijlociu al Mirelei Vaida a fost operat la amii ochi

Fiul Mirelei Vaida a fost supus unei operații la ambii ochi. Vladimir, băiatul vedetei, a traversat momente extrem de dificile, iar ea și soțul ei au fost copleșiți de emoții. În fața suferinței fiului lor, au simțit că nu pot face nimic și că sunt depășiți de situație. Inițial, au crezut că sunt pregătiți pentru ceea ce va urma, dar au realizat că nu a fost deloc așa.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost!

mirela-vadia-13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte. Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă. Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”. Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a scris Mirela Vaida, pe pagina personală de Instagram.

Mirela Vaida a menționat că fiul său a fost externat, iar recuperarea lui decurge conform așteptărilor medicilor. Cu toate acestea, emoțiile prin care a trecut prezentatoarea au fost unele intense, iar acum Mirela poate respira, în sfârșit, ușurată după multe nopți în care nu s-a putut odihni.

 „În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac… Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea! Vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei doctor și întregii sale echipe pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă! Acum, Vladimir este acasă!„, a scris Mirela.

Mirela Vaida și Alexandru sunt părinții a trei copii

Mirela Vaida și Alexandru au trei copii superbi, Carla, Vladimir și Tudor. Soțul Mirelei Vaida, Alexandru Vaida, este director comercial în cadrul unei companii care fabrică și comercializează sisteme de uși și ferestre din PVC și geam termoizolant, iar afacerile îi merg ca pe roate.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost invitată la podcastul interpretului de muzică populară Valentin Sanfira, unde a vorbit și despre căsnicia ei. Mirela Vaida a spus că nu prea mai doarme în același pat cu soțul ei pentru că, de multe ori, ajunge să adoarmă lângă copii.

Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida în podcastul găzduit de Valentin Sanfira, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram Mirela Vaida

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton