; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS8728 (1)

Mirela Vaida are parte de „Sărbători liniştite, fără vizite şi petreceri ca în anii trecuţi”

26 December 2020

Prezentatoarea emisiunii „Acces direct', de la Antena 1, Mirela Vaida a preferat ca anul acesta să petreacă Sărbătorile în liniște.

Aceasta ne-a povestit că pregătește bucate alese și că nici pentru familia ei Crăciunul nu va mai fi la fel ca în anii trecuți:

„Cu sigurantă vom sta acasă, anul ăsta mai mult ca niciodată, pentru că suntem în pandemie, dar să ştiţi că eu sunt liniştită acasă. Aţi văzut deja că gătim împreună, stăm la o felie de cozonac şi un pahar de vin, poate că o să ne vină bunicii de la Iaşi, cu care nu ne-am mai întâlnit din vară, deja copiii mei au fost în vizită la bunica de la Cluj, înainte de sărbători, deci au bifat şi ei Ardealul şi cam atât. Sărbători liniştite, fără vizite şi petreceri ca în anii trecuţi', ne-a  spus ea. 

Iar în noaptea dintre ani o vom vedea pe micile ecrane:

„De revelion o să mă vedeţi la tv de nu o să vă mai săturaţi 😊 vom începe cu ediţia specială de Revelion Acces Direct, de la ora 17.00, de la 20.00 voi începe Show şi-aşa cu Andrei şi cu Liviu, iar eu voi continua Revelionul pe Antena Stars, începând cu ora 02.00, unde facem o peterecere românească, ca la Hanul Mirelei, cu muzică de calitate, petrecere, cu umor românesc, care anul ăsta oarcă ne-a ţinut cumva pe linia de plutire', ne-a mai spus ea. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare