; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela vaida

Mirela Vaida a slăbit 10 kilograme de când a revenit la „Acces Direct”. Cum face față prezentatoarea programului încărcat

25 October 2019

Mirela Vaida a slăbit aproximativ 10 kilograme de când a revenit pe micile ecrane. Prezintă de luni până vineri emisiunea „Acces Direct', are spectacole și diferite recitaluri, are o familie frumoasă cu 3 copii, așadar un program foarte încărcat. 

 Mirela Vaida reușește să facă față progamului pe care îl are, atât în viața profesională, cât și personală. Acasă, vedeta are o familie numoreasă, un soț iubitor, 3 copii și, mai nou, soacra care s-a mutat definitv la ea. Trebuie să aibă grijă de locuință, să îi ducă pe micuți la grădiniță, și să mai aibă grijă și de ea, căci e pe sticlă mereu.

Pe blogul său, vedeta a explicat că are un program încărcat și așa a mai și dat jos câteva kilograme: 

„Stau cu soacra în casă. De două săptămâni. Am şi slăbit între timp şi plec mult mai mult ca înainte. Mă trezesc, mă spăl, alăptez şi plec unde văd cu ochii'

 

Mirela Vaida a aniversat 10 ani de căsnicie. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost o mireasă atipică

Vedeta și soțul au împlinit recent 10 ani de căsnicie. 10 au au trecut de la nunta lor, de la momentul în care au pășit împreună în fața altarului. Prezentatoarea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie surprinsă la eveniment unde purta un accesoriu tradițional specific. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare