Homepage  / Vedete româneşti

Mirela Retegan a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre viitorul Găștii Zurli: „M-am pregătit inclusiv pentru un moment în care să opresc tot!”

Mirela Retegan a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre viitorul Găștii Zurli: „M-am pregătit inclusiv pentru un moment în care să opresc tot!”
13

de Cristina Țapu,

Gașca Zurli, trupa fondată de Mihaela Retagan, trece prin momente dificile după ce trei actori importanți care făceau parte din ea au decis să renunțe la colaborare și să se dedice proiectelor personale. Fondatoarea trupei a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre clipele complicate pe care le parcurge și susține că s-a gândit inclusiv la ziua în care va spune adio proiectului său de suflet.

Mirela Retegan, cu lacrimi în ochi despre viitorul Găștii Zurli

Trei actori au părăsit Gașca Zurli, iar Mirela Retegan caută o modalitate de a duce proiectul mai departe și de a aduce în continuare zâmbetul pe chipurile copiilor. Fondatoarea a fost invitată la podcastul moderat de către Giulia Anghelescu și a vorbit cu lacrimi în ochi despre munca enormă pe care a depus-o alături de trupă.

Mirela Retegan a creat Gașca Zurli din dragoste pentru copii și cu dorința de a transforma petrecerile lor în evenimente memorabile. Cu toate acestea, proiectul a fost pus în dificultate de deciziile unor membri care au ales să se retragă din el.

Pe de altă parte, Mirela Retegan a dezvăluit că există numeroase probleme interne, invizibile din exterior. În urma acestor provocări, ea a admis cu lacrimi în ochi că a început să se gândească și să se pregătească emoțional pentru posibilitatea de a renunța definitiv la acest proiect. Cu toate că fondatoarea încă nu a luat o decizie în acest sens, nu exclude posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în viitor.

gasca zurliIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Eu m-am pregătit inclusiv pentru un moment în care aș putea să renunț la tot, să opresc tot, pentru că e o responsabilitate imensă. Mie mi s-au întâmplat câteva lucruri foarte dure în ultimii ani. În 2020, în luna ianuarie, Youtube-ul a ales să scoată de la monetizare toate canalele pentru copii și să le treacă pe un Youtube Kids, n-am mai primit niciun ban de la canal tot anul 2020-2021”, a declarat Mirela Retegan, cu ochii în lacrimi.

Trei actori au renunțat la Gașca Zurli

Primul actor care a anunțat plecarea sa, prin intermediul unui mesaj distribuit pe pagina personală de Facebook a fost Ionuț Varodi, cel care îl întruchipa pe bucătărașul Lulu. 

Răzvan Marina, cunoscut pentru rolul său ca Truli, a anunțat și el plecarea într-un mod similar, publicând un mesaj pe Facebook. Timp de 13 ani, Răzvan a făcut parte din Gașca Zurli și a adus zâmbetul pe fața a sute de copii. 

Duminică, 3 martie, Vero Căliman, cunoscută ca „Fetița Zurli” timp de 15 ani, care a adus bucurie deopotrivă părinților și copiilor, a făcut un anunț trist. Pe pagina sa de Instagram, ea a explicat că a decis să renunțe la colaborarea cu Gașca Zurli. Fondatoarea trupei a fost emoționată de cuvintele lui Vero și a decis să-i ofere un răspuns pe măsură.

„Dragǎ Vero, mi-e foarte greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. 

Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a scris Mirela Retegan.

Sursă foto: Instagram Mirela Retegan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton