; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida, vacanță înainte de noul sezon „Mireasă…”

06 September 2014

La doar câteva ore după finala celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasã pentru fiul meu', Mirela a plecat în vacanţã în Taormina, Sicilia, alãturi de soţul sãu.

Cei doi au avut parte de clipe de vis în cele şase zile petrecute pe tărâm italian, iar pe drumul de întoarcere au avut ceva emoţii. Dacă în urmă cu un an, după doar 2 ore dormite, Mirela era cât pe ce să rateze plecarea în vacanţă, ajungând pe ultima sută de metri la aeroport, de data aceasta, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu' a avut emoţii că se va închide aeroportul din Catania din cauza fumului produs de vulcanul Etna şi nu va ajunge la deschiderea sezonului.

[Not a valid template]

„Am aşteptat un an de zile această vacanţă şi am profitat de fiecare moment în parte. Am decis să nu închiriem o maşină, aşa că am mers la pas sau cu scuterul, bucurându-ne de peisaje şi de plimbări romantice pe faleză. Am vizitat siturile arheologice, treatrul grec, oraşul Castelmola, am făcut excursii cu barca în grote, degustare de vinuri locale şi, bineînţeles, am încercat mâncărurile tradiţionale, toate cu peperoncino, care e marca insulei, şi ardei iuţi-iuţi. Îngheţata a fost la ordinea zilei.

Cât despre partea mai emoţionantă a vacanţei, dacă o pot numi aşa, a început cu vizita la vulcanul Etna, care mi-a dat ceva bătăi de cap, pentru că încă mai fumega, şi a continuat cu teama că nu voi ajunge la deschiderea noului sezon, care va avea loc în această seară, de la 20:30, la Antena 1, cursa noastră fiind la un pas să se anuleze din cauza fumului produs de acelaşi vulcan, care doar anul acesta a erupt de vreo 17 ori', a povestit Mirela.

Reality show-ul matrimonial de la Antena 1 va fi difuzat de luni până vineri, în intervalele 12:00-13:00 şi 14:00-16:00 şi sâmbăta de la 14:00 la 16:00 şi de la 17:00 la 19:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare