; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Când începe „2k1”

Mirela Boureanu Vaida va avea o nouă emisiune la Antena 1. Când începe „2k1”

15 February 2017

Mirela Boureanu Vaida revine pe micile ecrane cu un nou proiect. Începând din această primăvară, fosta gazdă a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu' va prezenta emisiunea „2k1', un format nou, de tip quiz-show matrimonial.

Noul show de la Antena 1 le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu și de a vedea cât de bine se cunosc.

Mirela Boureanu Vaida 

Sunt extrem de nerăbdătoare să revin, după o pauză în care am dus dorul telespectatorilor şi al emisiunilor în direct, iar provocarea este una pe măsură: un quiz show matrimonial. Nu am mai făcut genul acesta de emisiune, dar simt că mă reprezintă ca fel de a fi: energică, veselă, cu ritm, cu exuberanţă, iar premiile pe care le punem în joc nu sunt deloc de neglijat.  Am emoţii, dar am şi certitudinea că ne vom distra. Căutăm tineri şi mai puţin tineri, cupluri care sunt la început de drum sau care şi-au sărbătorit deja nunta de argint sau de aur, dornice să demonstreze că sunt «2k1». Abia aştept să ne revedem!', a declarat Mirela Vaida.

În fiecare zi, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1', pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu.

Mai precis, aceştia vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru.

Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică.

Echipa „2k1' a început deja pregările, astfel că, în perioada următoare, toţi cei care doresc să îşi testeze relaţia de cuplu, demonstând tuturor că formează cuplul perfect sunt invitaţi să se înscrie pe www.casting.a1.ro.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Premieră. Mirela Boureanu dă startul emisiunii „2k1' săptămâna viitoare

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul pentru o cauză nobilă

Mirela Boureanu Vaida împlinește astăzi 34 de ani

Mirela Boureanu Vaida va aduce pe lume un băieţel

La opt luni, fiica Mirelei Boureanu Vaida a filmat alături de mama sa

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare