; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_120814_TCDU6 Ed6_0288

Mirela Boureanu Vaida se transformă în Cher, la “Te cunosc de undeva!”

17 October 2014

Noi transformări, artiști de primă mână și muzică adevărată sunt ingredientele ediției de sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 20.30, a show-ului Te cunosc de undeva!', în care Lora, Rona Hartner, Maria Buză, Anda Adam, CRBL, Florin Ristei, Jorge și Pepe vor readuce pe micul ecran vedete ale muzicii autohtone și internaționale.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_120814_TCDU6 Ed6_0288

Ambițioasa Lora îl va imita de data aceasta pe Bruno Mars, Florin Ristei s-a dat cu autobronzant toată săptămâna, ca să se transforme în Corina, Pepe îmbracă treningul și își pune pe cap o bentiță ca să devină Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, iar cameleonicul Jorge va fi Faydee. Rona Hartner se îmbracă în costum popular și va cânta moldovenește precum Margareta Clipa, Anda Adam va intra pentru o seară în pielea lui Khaled, iar CRBL cântă rap și încinge un dans provocator pe post de Jason Derulo. Nu în ultimul rând, Maria Buză își pune pălăria albă și sacoul cu paiete roșii ca să se transforme în Nelu Vlad, fondatorul și compozitorul formației Azur, și să interpreteze celebra piesă Cenușăreasa'.

Invitatul special al serii va fi Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului Mireasă pentru fiul meu', care se va transforma în Cher și va cânta If I Could Turn Back Time'. De asemenea, momentul extra-concurs va fi susținut în această gală de Maria Buză, Anda Adam și Florin Ristei, care îi vor imita pe cei de la L.A., cu piesa lor celebră acum 14 ani, Ochii tăi'.

Cine este câștigătorul galei de sâmbătă, veți vedea de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare