; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 copyright Gabriela Arsenie Antena1_201115_Rev Mirela_0256

Mirela Boureanu Vaida petrece Revelionul la Antena 1, „La Hanu’ Mirelei”

30 December 2015

Revelion cu cântec, joc și voie bună, la Antena 1: Laura Lavric, Constantin Enceanu, Matilda Pascal Cojocărița, Mioara Velicu, Stela Popescu și Alexandru Arșinel vin La Hanu Mirelei'.

[Not a valid template]

Mirela Boureanu Vaida își va petrece și în acest an Revelionul la Antena 1, în compania unor prieteni dragi. De la ora 02.50 și până la ziuă, „La Hanu Mirelei' vor poposi cu cântec, joc și voie bună: Laura Lavric, Nicoleta Voica, Matilda Pascal Cojocãriţa şi Ştefan Cigu, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Cornel Borza, Constantin Enceanu, Gelu Voicu, dar și Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Adrian Sînă și alți invitați speciali.

Și în acest an, vom avea o petrecere de familie, pentru toți românii care vor sărbători în fața televizorului trecerea în Noul An. Este deja o tradiție ca La Hanu Mirelei' să se adune interpreți de muzică populară din toate zonele țării, oameni ghiduși, plini de voie bună, veniți să petreacă în stil românesc cea mai importantă noapte din an. Nu vor lipsi momentele de umor, pe care le vom susține eu și Culai (n.n. actorul Sorin Tofan), dar și invitații speciali Stela Popescu și Alexandru Arșinel', spune Mirela.

De la han nu vor lipsi momentele inedite, căci invitaţii Mirelei Boureanu Vaida vor avea parte de o serie de provocări, care mai de care mai haioase. Ei vor trebui să tragă răvașe din plăcinta pregătită de gazdă și apoi să îndeplinească sarcinile înscrise pe bilețele. „Invitații vor trece prin cele mai haioase și neașteptate probe, care vor face deliciul celor de acasă. Așadar, și anul acesta, La Hanu Mirelei' se va cânta, se va juca, se va povesti și se va râde mult', mai spune Mirela.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare