; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu: „Îi provoc pe tineri să vină la «Mireasă pentru fiul meu»”

08 July 2013

În aşteptarea finalului de la „Mireasă pentru fiul meu', Mirela Boureanu Vaida se gândeşte deja la concurenţii următorului sezon.

Când încep preselecţiile pentru următorul sezon?

Preselecţiile vor începe foarte curând. Se vor anunţa exact oraşele şi datele în care va poposi caravana „Mireasă pentru fiul meu'. Sperăm să găsim concurenţi la fel de puternici şi de competitivi ca în aceste ultime două sezoane. De aceea îi provoc pe tinerii care cred că pot face asta, să încerce… e o experienţă care le va schimba viaţa, garantat!!

Ai un cuvânt de spus în alegerea noilor concurenţi?

Nu mă amestec foarte mult în alegerea concurenţilor. De fapt, evit acest lucru. Nu vreau să fiu subiectivă în nici un fel şi de aceea prefer să îi cunosc în realitate atunci când începe sezonul, în direct, cu telespectatorii. Îmi place să mă las surprinsă şi cucerită de ei pe tot parcursul competiţiei! Poate vă vine greu a crede, dar vă pot spune că, în afară de câteva poze pe care le-am văzut cu cei ce urmau să fie concurenţi, alte curiozităţi nu am avut.. Nu am fost la casting şi, mi-am dorit, în spiritul obiectivităţii formatului, să îi cunosc pe concurenţi în direct, la prima ediţie. Deci, eu şi telespectatorii luăm startul în acelaşi timp!

Ce ai schimba în formatul emisiunii?

Nu cred că aş schimba nimic! Formatul are nişte reguli clare, funcţionează după anumite principii, dar nici un sezon nu seamănă cu altul. Nu este un şablon de emisiune. Dimpotrivă, totul este dinamic şi se desfăşoară cu multă rapiditate şi în direcţii noi. Concurenţii sunt cei care, conştient sau nu, prin temperamentul lor, prin modul discuţiilor şi prin subiectele abordate, dau conţinut emisiunii. Producătorii nu intervin decât pentru respectarea regulilor. De aceea nu pot spune că aş schimba ceva pentru că nici o zi nu seamănă cu alta în competiţie şi pentru că un singur eveniment sau cuvânt rostit poate schimba iremediabil tot mersul lucrurilor. Asta e frumuseţea competiţiei!

Ce pare să-i intereseze mai mult pe telespectatori, certurile, confidenţele sau momentele romantice?

Toate, în aceeaşi măsură. Din asta e alcătuită viaţa…din certuri cu soacra, din neînţelegeri cu viitorul soţ, din clipe romantice pentru dulcele moment al împăcării. Una fără alta ar face ca totul să devină monoton. Tot ce se întâmplă în acest reality-show e rupt din viaţa oamenilor care ne urmăresc zilnic. Şi nu sunt puţini deloc! Oamenii au nevoie să vadă că şi alţii se înfruntă cu aceleaşi probleme ca ale lor, că nu sunt singurii cărora fericirea nu le bate la uşă zilnic, că multe din supărările sau bucuriile lor sunt văzute şi trăite şi la televizor, de către concurenţi. E un fel de evadare din viaţa şi grijile lui, pentru a le vedea pe ale altora, pentru a înţelege că nu i se întâmplă numai lui, că nu este singur pe lumea aceasta şi că viaţa merge înainte, cu bune şi rele.

Cum crezi că s-ar schimba comportamentul tău dacă ai fi filmată în permanenţă?

Pfffff!!! E greu de zis! Pai sunt filmată în permanenţă!! Hahaha!! Poate aş fi mai ponderată sau mai rezervată! Dar nu te poţi cenzura un an de zile, zi de zi. La un moment dat, tot îţi dai arama pe faţă, tot răbufneşti! De aceea cred că aş fi eu, aşa cum mă ştie lumea, doar că mult mai combatantă! Aş lupta pentru convingerile mele, m-aş bate până la capăt, n-aş ceda! Singurul lucru greu de dus ar fi dorul de famile. Atât!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare