; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_4752

Mirela Boureanu Vaida: „Nu sunt omul care să lenevească în pat până la prânz”

13 January 2015

Aflată deja în cea de-a opta luna de sarcină, prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu' se află într-o formă de zile mari.

[Not a valid template]

Deşi foarte multe viitoare mămici preferă să-şi conserve energia pentru următoarea etapă din viaţa lor, Mirela Boureanu Vaida îşi continuă toate activităţile, ca şi cum nimic nu s-ar fi schimbat în viaţa sa.

Activitatea continuă, asta cred eu că te menţine în formă. Nu sunt omul care să lenevească în pat, în pijamale, până la prânz. Sunt mereu activă, în vervă, nu am alte secrete', povesteşte artista.

Şi pentru că vrea ca organismul său să fie pregătit pentru aducerea pe lume a micuţei, Mirela nu a renunţat nici măcar la mersul la sală.

Într-adevăr, aşa este. Merg şi acum la sală, unde fac exerciţii de tonifiere, sub stricta supraveghere a antrenorului meu personal, care mă ştie de ani buni şi care îmi cunoaşte ritmul. Ce-i drept, am renunţat la exerciţiile cardio, însă fac antrenamente pentru braţe, picioare, merg pe bandă şi pe stepperul eliptic', mărturiseşte Mirela, care mai spune că ori de câte ori programul îi permite, merge şi la înot, însă nu forţează nota, ci mai degrabă se relaxează după o zi foarte plină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare