; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida își mobilează casa prin e-mail

19 January 2012

Mirela Boureanu Vaida, gazda reality-show-ului Mireasă pentru fiul meu' de la Antena 1, se află în plin proces de modificare a noului său apartament. Ea este foarte atentă la întreaga desfăşurare a procesului de amenajare, însă face acest lucru mai mult online, din lipsă de timp.

Astfel, Mirela analizează cu atenţie propunerile de uşi, gresie, faianţă, chiuvete şi parchet primite pe e-mail de la soţul său.

Am devenit as în termopane, demolări de pereţi, reconstrucţii, parchete de ştejar şi brad şi multe altele. Acum, portbagajul meu este plin de mostre şi cataloage şi supervizez întreaga acţiune prin corespondenţă online.

Din păcate, am avut şi ceva incidente neplăcute. În zilele în care a fost furtună, geamurile apartamentului au fost deschise şi ne-am trezit cu apă în interior! Lucrările au fost compromise şi a trebuit s-o luăm de la capăt', a zis vedeta Antenei 1.

Recent, prezentatoarea tv a declarat că simte acut criza vârstei. În luna martie, Mirela Boureanu Vaida va împlini 30 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare