; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida împlinește astăzi 34 de ani

16 March 2016

De ziua ei, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida: „La 34 de ani pot spune cu adevărat că nu îmi lipseşte nimic!'.

Mirela Boureanu Vaida

Prezentatoarea „Mireasă pentru fiul meu', de la Antena 1, solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase' şi cântăreaţă, Mirela Boureanu Vaida împlineşte astăzi 34 de ani şi este mai fericită ca oricând. „La 34 de ani pot spune cu adevărat că nu îmi lipseşte nimic, că vrem doar sănătate şi restul le facem. Am tot ce îmi trebuie. Cu o fetiţă de un anişor şi al doilea pe drum, cu emisiuni zilnice şi weekend-uri la teatru, viaţa e frumoasă. Asta e, pe scurt, viaţa mea: foarte plină, foarte activă', a povestit Mirela.

Pentru că anul acesta, ziua ei este chiar în mijlocul săptămânii, Mirela nu are timp să organizeze o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: „După petrecerea din emisiune şi cea de după, alături de colegi, voi merge acasă. Suntem într-o perioadă plină de viroze, aşa că nu e cazul să ieşim cu Carla. Vom petrece în familie, făcându-ne planuri de viitor pentru familia care se va mări din august. Ne-am propus să petrecem cât de mult timp putem noi cu noi, pentru că şi aşa timpul e scurt şi foarte fragmentat. Vom mânca o prăjitură, după care mă dau în vânt de ceva vreme, cu un pahar de prosecco şi ceiuţul regulamentar pentru Carla şi toată lumea e fericită', a mărturisit prezentatoarea Antenei 1.

Pe Mirela, telespectatorii o pot urmări la Antena 1 în fiecare zi, de luni până vineri, de la 11.15 la 13.00 şi de la 14.00 la 16.00 şi sâmbăta de la 14.00 la 16.00 şi de la 17.00 la 19.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare