; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida

Mirela Boureanu Vaida, fără machiaj, diseară, la “Next Star”

17 October 2013

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasă pentru fiul meu”,  este foarte iubită de copii. Tocmai de aceea, ea a acceptat cu multă bucurie invitația în ediția de astăzi a emisiunii Next Star'.

A fost o provocare să joc alaturi de Miruna. Amândouă suntem  din Moldova, eu din Târgu Frumos, ea din Bacău, așa că tot dialogul nostru s-a purtat în dulcele grai moldovenesc. Mi-a plăcut rolul meu din piesă – cel de cabinieră de teatru – fără machiaj, fără tocuri, cu părul prins,  altfel decât mă știe lumea și m-am simțit absolut minunat. M-a bucurat că juriul a sesizat și s-a amuzat de textul pe care eu și Miruna l-am prezentat, o parodie la adresa lor. În același timp am simțit și o mare responsabilitate pe umeri pentru că  eu eram acolo să  ridic concurentul, să  îl  pun în evidență în fața juriului', declară prezentatoarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu'.

[Not a valid template]

Și tot în cadrul acestei ediții, o bătaie generală  cu perne a  oprit filmările, platoul a fost pur si simplu acoperit de un strat gros de puf şi pene, iar copiii, publicul si juriul au încins o joacă nebună.  Peste o sută de perne, câteva zeci de kilograme de puf au fost aduse la Next Star' special pentru acest moment.

Ce legătură  a avut Dan Negru, prezentatorul show-ului, cu această situaţie, aflați diseară, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare