; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida anunţă concurenţii de la “Mireasă pentru fiul meu”

09 September 2011

Astăzi, 9 septembrie, de la 20.20, într-o ediţie specială a emisiunii Mireasă pentru fiul meu' de la Antena 1, gazda Mirela Boureanu Vaida vă prezintă concurenţii din sezonul al şaselea al reality-show-ului matrimonial. Astfel, 12 fete frumoase şi opt băieţi atrăgători, dintre care cinci însoţiţi de mamele lor, vor face primii paşi în competiţia care le va schimba destinul.

Pentru această lansare spectaculoasă, prezentatoarea reality-show-ului a pregătit o ţinută norocoasă, o superbă rochie turcoaz cu aplicaţii de pietre Swarovski.

Nu am ales o rochie de brand pretenţioasă, ci mi-am dorit ca, în această seară, să port ceva care să mă reprezinte. Alături de prietena mea, am ales culoarea, modelul şi am petrecut timp împreună lucrând la această ţinută. Turcoazul este o culoare care îmi dă optimism şi îmi poartă noroc. Pot găsi în magazine multe ţinute de gală care să nu îmi spună de fapt nimic şi prefer să ştiu că ceea ce port este într-adevăr pentru mine, pentru sufletul meu', a declarat Mirela.

Vedeta Antenei 1 este foarte emoţionată pentru ca nu i-a întâlnit până acum pe concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu'.

La fel ca şi telespectatorii, şi eu voi descoperi concurenţii tot vinerea aceasta. Nu i-am întâlnit niciodată până acum şi chiar m-am ferit de acest lucru. Nu am vrut să îi întâlnesc rând pe rând, ci să îi cunosc pe toţi odată şi să fiu la fel de surprinsă precum cei de acasă. Îmi doresc ca totul să fie natural şi să-i descoperim împreună', a declarat ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare