; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida: “Acest show nu e o regie”

19 September 2011

Plecarea de la Kanal D (cu tot cu format) a fost un pas important în carieră pentru Mirela Boureanu Vaida.

Gazda reality-show-ului Mireasă pentru fiul meu' a devenit din înlocuitoarea Gabrielei Cristea la Noră pentru mama' în vedetă de prime-time la Antena 1.

Mirela ne-a povestit cum i se pare concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu' şi cum reuşeşte să se împartă între meseria de prezentatoare şi cea de actriţă.

Cum a fost trecerea de la Kanal D la Antena 1?

Este o experienţă extraordinară pentru mine să fiu parte din echipa acestei emisiuni foarte îndrăgite de telespectatori şi să pot descoperi pas cu pas, încă de la început, cum va evolua noul sezon. Anul trecut, am fost chemată să duc la bun sfârşit cel de-al cincilea sezon al reality-showului de o echipă de profesionişti care mi-a oferit votul său de încredere. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar trecerea la Antena 1, în prime-time, a fost o creştere uriaşă atât pentru emisiune, cât şi pentru mine ca prezentator. E un pas important pe care îl privesc cu mult optimism, dar şi o provocare pe care îmi doresc să o îndeplinesc cu succes. Provocările sunt însă pe placul meu şi voi face tot ce ţine de mine pentru a mă bucura pe deplin de această şansă şi pentru a le transmite celor de acasă aceeaşi bucurie pe care o trăiesc acum.

Ce părere ai despre concurenţii din acest sezon al emisiunii?

Este foarte devreme să mă pronunţ cu privire la concurenţi. Au trecut abia câteva zile de la întâlnirea cu participanţii la Mireasă pentru fiul meu' pe care şi eu i-am descoperit odată cu telespectatorii emisiunii. Acum, toată lumea pare foarte energică, foarte fericită, dar sunt curioasă să descopăr cum va afecta trecerea timpului relaţiile dintre ei. În prezent, ei sunt încă în perioada de tatonare, de explorare, iar în nouă luni de zile se vor schimba foarte multe lucuri. Ca o primă impresie, concurenţii acestui sezon, par mult mai maturi şi mai pregătiţi să facă acest pas important în viaţa lor, căsătoria. Cred că vor avea o evoluţie interesantă în casă pentru că personalităţile lor sunt puternice şi nu vor ceda uşor în competiţie.

Cum ţi se pare show-ul de la Antena 1 în comparaţie cu cel de la Kanal D?

Emisiunea ca format este aceeaşi, schimbările au apărut la nivel de denumire, staţie tv şi prezentatoare. De fapt, acest show nu se bazeaza pe o regie care trebuie să-şi urmeze cursul conform planului, ci fiecare sezon este unic, surprinzător, iar această unicitate este dată de concurenţi. În plus, sezonul trecut, am preluat emisiunea într-un punct în care relaţiile între concurenţi erau deja conturate, acum am şansa de a le urmări evoluţia. Este aşadar o diferenţa foarte mare şi în stadiul în care mă întâlnesc cu participanţii.

Când ţi-ai făcut debutul în televiziune?

Debutul meu în televiziune a fost în anul 2004 când eram redactor-prezentator al unei emisiuni matinale unde aveam o rubrică zilnică. Plecam pe teren cu camerele de filmat, prezentam în direct şi învăţam în fiecare zi lucruri noi. A fost o experienţă deosebită pentru că am descoperit ce înseamnă munca din spatele unor imagini reuşite. În plus, m-am obişnuit cu transmisiile în direct, care îmi plac şi acum mult mai mult decât cele înregistrate. Apoi, timp de câţiva ani, am fost prezentator al unor emisiuni matinale.

Ce îţi place mai mult, meseria de prezentatoare sau cea de actriţă?

Eu nu sunt actriţă decât datorită teatrului în care lucrez şi vreau să fiu corectă faţă de actorii de profesie. Din acest motiv, prefer denumirea de artist vocal şi nu actor, pentru a nu face o nedreptate. Nu pot face o ierarhie în ceea ce priveşte pasiunea mea pentru televiziune şi cea pentru muzică. Sunt două lumi diferite, care se completează. Scena unui teatru îţi oferă mai multă libertate şi un feedback imediat, iar televiziunea o emoţie deosebită pe care e greu să o compari. E într-adevăr dificil să poţi compara aceste meserii, însă pentru mine un lucru este cert: nu pot trăi fără nici una din ele.

Care sunt pasiunile tale şi cum îţi petreci timpul liber?

În prezent, nu mai am foarte mult timp liber. Pasiunile mele au rămas aceleaşi, foarte multe, însă timpul e mai puţin. Este vorba despre muzică, sport, echitaţie, cărţi şi multe altele. De muzică mă ocup în continuare deoarece am propriul meu band, VaidaShow, alături de care cânt.

Tu ai fi participat la un show matrimonial dacă ai fi vrut să-ţi găseşti perechea?

Dacă aş fi avut acest gând cu mulţi ani în urmă, aş fi participat. Spun acest lucru pentru că sunt un om îndrăzneţ când vine vorba de lucruri inedite care îţi pot schimba viaţa. Acum însă sunt căsătorită şi pot spune că am caracterul aproape format şi preferinţe foarte clare. Probabil dacă aş fi participat cu ani în urmă aş fi fost o concurentă de temut.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare