; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Boureanu Vaida

„Mireasă pentru fiul meu – Duminica magnifică” va fi difuzată inclusiv duminica

13 November 2015

Începând din 15 noiembrie, în fiecare duminică, Antena 1 va difuza o ediție specială „Mireasă pentru fiul meu – Duminica magnifică'.

Mirela Boureanu Vaida

Astfel, emisiunea Super Bingo Metropolis va începe la ora 16.00, iar de la ora 17.30 (până la ora 19.00), începe difuzarea celui mai longeviv reality show din România, „Mireasă pentru fiul meu'.

Pe principiul „nicio zi fără Mireasă', a șaptea ediție a săptămânii le va întrece pe toate: astfel, fanii emisiunii vor avea parte de o duminică magnifică, alături de Mirela Boureanu Vaida și concurenții preferați. Dacă de luni până sâmbătă subiectele din competiție țin publicul cu sufletul la gură, duminică însă divertismentul, provocările, ipostazele inedite, invitații celebri, surprizele de proporții și premiile spectaculoase pun stăpânire pe casa „Mireasă pentru fiul meu'. La emisiunea de duminică, 15 noiembrie, vor participa și Daniela Crudu împreună cu Cezar Oautu. Cei doi vor fi căpitanii echipelor formate din concurenti.

„După toate tensiunile din timpul săptămânii, duminica ne vom relaxa! Oricum, sunt extrem de fericită să mă întâlnesc cu telespectatorii și duminica. Le pregătim surprize frumoase, invitati celebri, concursuri și premii, spectacol, concurenți în formă maximă și mullte alte surprize pe care abia aștept să le descoperiți în fiecare duminică, alături de noi, de la ora 17.30!', declară Mirela Boureanu Vaida.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare