; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Mireasă pentru fiul meu” are diseară o ediţie de gală

09 January 2012

Luni, 9 ianuarie, de la 20.20, la Antena 1, are loc o ediţie specială, de gală, a emisiunii Mireasă pentru fiul meu', prezentată de Mirela Boureanu Vaida. În premieră, băieţii rămaşi în concurs vor trebui să demonstreze că sunt buni de însurătoare şi că pot fi pe placul viitoarelor mirese.

Miresele vor fi la rândul lor confruntate cu o probă de foc după încheierea defilării. Astfel, în platou vor fi aduse plite de gătit, pentru ca domişoarele să-şi demonstreze abilităţile de gospodine, gătind în rochie de mireasă, contra cronometru!

Mâncarea trebuie să aibă un aspect îmbietor, să fie gustoasă, gata la timp, iar concurentele trebuie să iasă din această probă impecabil şi din punct de vedere vestimentar.

Concurenţii vor desemna mireasa câştigătoare în urma defilării şi a probei de gătit, iar norocoasa va primi un premiu special.

Toţi concurenţii eliminaţi din concurs vor reveni în platoul emisiunii, acolo unde îi aşteaptă o veste importantă. Ei vor primi o nouă şansă şi vor avea posibilitatea de a se întoarce în competiţie. Doar o parte dintre ei vor intra din nou în casa Mireasă pentru fiul meu', iar decizia aparţine telespectatorilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare