Homepage  / Televiziune

„Mireasa”, ediţie specială de Paşte. Cum vor petrece concurenții pe 5 și 6 mai 2024

„Mireasa”, ediţie specială de Paşte. Cum vor petrece concurenții pe 5 și 6 mai 2024
3

de Roxana Mirea,

De Sărbătoare, echipa Mireasa le-a pregătit telespectatorilor o ediţie specială a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casă. Maria Cârneci le va fi alături la masa de sărbătoare, ȋn a doua zi de Paște.

„Mireasa”, ediţie specială de Paşte 

Mult așteptatul iepuraș nu va lipsi din ediţia specială de sărbătoare, concurenţii așteptând cu sufletul la gură să vadă dacă le va aduce o salvare de la eliminare. Concursurile de sărbătoare vor face și ele deliciul concurenţilor, iar emoţiile îşi vor face şi ele simţite prezenţa, deoarece chiar în prag de sãrbãtoare concurenţii vor primi mesaje emoţionante de la cei dragi, prin videocall.  

În noaptea de Înviere, Lumina Sfântă va ajunge şi în casa Mireasa, iar concurenţii vor putea urmări slujba de Înviere. Duminică vor lua masa în familie în casa „Mireasa”, masă de la care nu vor lipsi preparatele tradiţionale.  

Luni, în a doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, Maria Cârneci le va trece pragul casei. Urmăritoare a proiectului, aceasta va lua masa împreună cu concurenţii Mireasa şi va dezbate alături de ei momente din cadrul reality show-ului matrimonial, în direct, la Antena 1. 

Simona Gherghe_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cum arăta Simona Gherghe când a început să lucrze în televiziune

Cariera în televiziune a început-o la un post local, afiliat Antena 1, când avea 23 de ani. Simona Gherghe recunoaște azi că nu credea că va putea face o carieră în televiziune, având în vedere că pasiunea ei era, la acea vreme, radioul. Atunci, moderatoarea de la Antena 1 lucra la un post de radio local, job la care a renunțat pentru a trece la televiziune.

„Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor…

Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare ca m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram în urmă cu ceva vreme.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton