Homepage  / Vedete româneşti

Mircea Radu a dezvăluit care este secretul unei căsătorii fericite. Prezentatorul a renunțat cu greu la burlăcie: „E ca navigarea pe ocean”

Mircea Radu a dezvăluit care este secretul unei căsătorii fericite. Prezentatorul a renunțat cu greu la burlăcie: „E ca navigarea pe ocean”
11

de Redactia Tvmania

Mircea Radu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Telespetatorii îl cunosc încă de pe vremea în care prezenta celebra emisiune matrimonială „Din dragoste”. Ajuns la vârsta de 54 de ani, Mircea Radu se poate considera un om împlinit din toate punctele de vedere. Nu cu mult timp în urmă, Mircea a vorbit despre cea care îi este alături și a dezvăluit care este secretul unui mariaj împlinit.

Mircea Radu dezvăluit care este secretul unei căsătorii fericite

Mircea Radu s-a căsătorit la o vârstă destul de înaintată, conform multora. La 44 de ani, el și Raluca, de profesie medic oncolog, au devenit soț și soție.

Mircea Radu și soția lui, RalucaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin momente bune și mai puțin bune, însă nu s-au gândit niciodată la despărțire. Mircea și Raluca au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță, iar încercările pe care le-au traversat i-au făcut să învețe cum să funcționeze ca o adevărată echipă.

Într-un interviu recent, Mircea Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre legătura pe care o are cu cea care îi este soție. Mai mult decât atât, prezentatorul a menționat și care este secretul unei căsnicii fericite, din punctul său de vedere.

„Cred că o căsnicie e ca navigarea pe un ocean. Zic ocean și nu lac pentru că nu e nimic lin într-o călătorie în care la început sunt doi, apoi trei, în fine, câți copii are fiecare. Sunt tot felul de probleme, de unele auziseși, de altele nici nu-ți trecea prin cap că pot exista, atenția trebuie să fie distribuită, nimeni nu mai e de capul lui, toți sunt pentru unul și unul pentru toți. E o camaraderie frumoasă și tandră de la care copiii trebuie să ia exemplu, pentru a da mai departe copiilor lor. Cei 11 ani? Au trecut cu bine, navigăm, nu ne-am pierdut busola.”, povestea Mircea Radu, într-un interviu acordat revistei Viva!

Mircea Radu a renunțat la agitația din București și s-a mutat într-un loc liniștit

După ani întregi în care s-a bucurat de succes în domeniul televiziunii, Mircea Radu a luat decizia de a renunța la viața agitată din București și de a se muta într-un loc mai liniștit.

Conform celor de la Cancan, Mircea Radu locuiește acum la Piatra Neamț, alături de restul familiei și are îndeletniciri variate. Este pasionat de grădinărit, dar nu a dat uitării nici pasiunea pentru cuvinte, căci este foarte activ pe blogul personal. De altfel, încă se ocupă de un proiect televizat numit „Noi, românii”, o emisiune care poate fi vizionată de către fani pe postul de televiziune Metropola TV.

Sursă foto: Instagram Mircea Radu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton