; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Radu revine la “ÎnTrecerea anilor”

19 March 2011

mircea-radu-intrecerea-anilorPrintre noutăţile cu care ne aşteaptă Mircea Radu la ediţia inaugurală a sezonului doi, cu începere de la ora 21.00, se numără un nou căpitan de echipă'. E vorba despre Bianca Elena Constantin, câştigătoarea competiţiei Miss Universe România 2009, care i se alătură Roxanei Popescu.

În noul sezon, care va cuprinde 16 ediţii, va intra în competiţie şi decada 2000-2009, iar publicul va reprezenta fiecare deceniu din concurs: anii ‘50, ‘60, ‘70, ‘80, ‘90 şi 2000. Mai mult, spectatorii vor putea fi selectaţi şi dintre fanii de pe Facebook ai emisiunii.

Hi-Q reprezintă anii 2000

La ediţia de diseară, Mircea Radu îi va primi în studioul ÎnTrecerii anilor' pe actorul Victor Rebengiuc, trupa De la Vegas şi cântăreţul Maximilian Muntean. Dintre artiştii de muzică populară, Ştefania Rareş va cânta „Huţuluca', iar Dinu Iancu Sălăjan va veni cu „Io-s fecior de Sălăjan'.

De asemenea, cântăreaţa Ana Maria Georgescu va reaminti publicului hitul „Ochii tăi', iar trupa Hi-Q va propune o altă melodie de succes din ultimul deceniu: „Gaşca mea'

Printre invitaţi se mai numără Alex Vasilache, care a pregătit un moment special de step (o premieră personală) pentru ÎnTrecerea anilor'. El va dansa şi interpreta clasica „Singing In The Rain'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare