; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Radu se întoarce la TVR

15 November 2010

Cupidon s-a transformat în arbitru. După nouă ani la „Din dragoste' şi o pauză de televiziune, Mircea Radu vrea să devină, din 27 noiembrie, regele serilor de sâmbătă, cu emisiunea „ÎnTrecerea anilor'.

Pariu mare şi pentru TVR, şi pentru Mircea Radu. Televiziunea publică intenţionează să redevină lider al serilor de sâmbătă – aşa cum a fost aproape un deceniu cu „Surprize, surprize' –  o dată cu lansarea în grilă, din 27 noiembrie, a unei grandioase producţii de divertisment: „ÎnTrecerea anilor'.

Şi pentru Mircea miza este mare: după nouă ani de succes cu „Din Dragoste', la Antena 1, vedeta vrea să demonstreze că a făcut alegerea corectă, după ce a refuzat, timp de un an şi jumătate, să revină pe ecrane cu emisiuni banale.

„Când m-am retras din televiziune, acum un an şi jumătate, am declarat că eu nu fac parte din cei care apar la televizor ca să afle publicul că ei încă trăiesc. Văd că sunt unii oameni care şi-au terminat de mult ce aveau de spus, dar totuşi apar, în tot felul de pseudoemisii, nu spun mare lucru, arată ce şi-au mai cumpărat. Lucrurile astea sunt străine de mine. Spuneam că nu mă întorc până nu vine un format în care să cred.'

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare