; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Radu la Revelion 2011 2012_DSC0131

Mircea Radu cântă la „O dată-n viaţă”

14 November 2013

Mircea Radu la Revelion 2011-2012_DSC0131Jurnalistul TVR este invitatul Iulianei Tudor, alături de Fuego şi Alina Sorescu, diseară, ora 21.00, la TVR 1. “O dată-n viaţă” a fost nominalizată la Premiile TVmania.

Susţinătorii celor trei concurenţi sunt Viorica Macovei – cea care va face echipă cu Mircea Radu pentru a reprezenta Moldova, Floarea Calotă – aliata de joi seară a lui Fuego, alături de care acesta va susţine „cauza' Teleormanului, respectiv Cornelia şi Lupu Rednic, o echipă de maramureşeni bine închegată, care o va sprijini pe Alina Sorescu.

Dacă Fuego şi Alina Sorescu sunt doi obişnuiţi ai scenei, pentru Mircea Radu statutul de interpret de folclor este ceva ce se întâmplă… o dată-n viaţă. Cu toate acestea, prezentatorul Telejurnalului de weekend de la TVR 1 aşteaptă cu nerăbdare seara de joi: „Am amintiri plăcute de când am colaborat cu Iuliana la programul de divertisment de Revelion de acum doi ani. Aşadar, îmi face plăcere să particip la emisiunea ei şi să cânt folclor alături de doamna Viorica Macovei', declară Mircea Radu.

Acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari' din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, iar dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Doina Gorjului' din Târgu Jiu, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare