; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dinescu si Elena Udrea_DSC4984

Mircea Dinescu o aduce pe Elena Udrea la “Politică şi delicateţuri”

12 June 2014

Rolul femeii în viaţa politică e dezbătut în ultima ediţie “Politică şi delicateţuri” din acest sezon,duminică, 15 iunie, la ora 16.45, la TVR 1.

 [Not a valid template]

La ultima ediţie din acest sezon a emisiunii “Politică şi delicateţuri”, Elena Udrea onorează invitaţia lui Mircea Dinescu de a învăţa reţete noi şi, mai apoi, de a le savura în compania muzicii lăutăreşti şi a unui vin bun.

Pentru că invitata sa a declarat că de aproximativ un an este la dietă, fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă, poetul a hotărât să pregătească mai întâi două salate, una numită „de chef lung', cu varză, stafide, nuci, seminţe de dovleac şi o a doua, „Popeye', cu spanac, roşii, ardei copţi şi frunze de mentă.

„M-a impresionat domnul Dinescu astăzi, pentru că a venit cu salate, atât de simplu de făcut şi atât de gustoase şi sofisticate în acelaşi timp. Foarte interesant şi neaşteptat, într-adevăr! Mă gândeam că facem ceva complicat, aşa cum obişnuieşte dânsul să facă, dar astăzi chiar m-a surprins plăcut', a spus Elena Udrea.

Pentru felul doi, Dinescu îi pregăteşte invitatei sale două reţete pe bază de ardei copţi: în prima dintre ele, aceştia sunt umpluţi cu fasole bătută, iar în cea de-a doua, cu caşcaval, apoi „batjocoriţi în ou' şi traşi prin făină pentru a le face o „cămăşuţă de noapte”, aşa cum îi place lui Dinescu să spună, iar mai apoi prăjiţi uşor în tigaie. Invitata se dovedeşte a fi un ajutor de nădejde în prepararea bucatelor: taie varza, decojeşte ardeii şi nu se sfieşte să guste din toate ingredientele.

Discuţia dintre cei doi curge precum vinul rose ales de Dinescu pentru a însoţi bucatele. Se vorbeşte despre rolul femeii în viaţa politică, brandul de ţară şi planurile politice de viitor ale Elenei Udrea, iar taraful „Trei Tăciuni', condus de George Strugurel, înveseleşte atmosfera.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare