; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Dinescu 0A7A7754

Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui într-o serie de live-uri, duminică, la Prima TV

01 May 2021

Mircea Dinescu va încânta telespectatorii Prima TV cu tradiții de Paște într-o serie de live-uri de la Port Cultural Cetate unde îi va avea invitați pe cunoscutul folclorist Grigore Leșe, pe jurnalistul Radu Banciu și naista Oana Lianu.

Duminică vor fi două transmisiuni în direct, una de la ora 10.30 și alta de la ora 11.00, vor face preambulul transmisiei de la ora 13.00 unde Mircea Dinescu împarte bucuria Paștelui de la Portul Cultural Cetate, în noua emisiune Poezie și delicatețuri.

Într-un loc plin de istorie, la malul Dunării, Mircea Dinescu va invita telespectatorii să i se alăture într-o poveste a gusturilor și a vechilor rețete boierești. Mielul la proțap, umplut cu mirodenii, gătit în stilul evului mediu, va asigura felul principal cu care poetul îi va îndestula pe oaspeții săi: Grigore Leșe, Radu Banciu și pe prințesa naiului, Oana Lianu.

Și pentru că Dunărea este aproape se vor găti și scoici cu orez și legume, pentru toți cei prezenți. De pe masa pregătită de Mircea Dinescu nu vor lipsi și vinurile roșii din soiurile autohtone.

Tradiții, voie bună, cântece lăutărești și o bogăție a preparatelor culinare pascale asezonate cu povești ale invitaților, toate acestea în Poezie și delicatețuri, noua emisiune semnată Mircea Dinescu, live la Prima TV, duminică de la ora 13.00.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare