; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Dinescu îl aduce pe Cristi Borcea la „Poezie și delicatețuri” (Prima TV)

Mircea Dinescu îl aduce pe Cristi Borcea la „Poezie și delicatețuri” (Prima TV)

18 April 2021

Mircea Dinescu îl are invitat pe Cristi Borcea cu care va sta de vorbă despre anii petrecuți în pușcărie, cum s-a apucat de citit, despre cei 9 copii ai săi și cu cine și-l dorește pe al 10 lea. Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 18 aprilie, de la ora 14:00, doar la Prima TV

De asemenea, telespectatorii vor afla povestea începuturilor lui Cristi Borcea ca afacerist, despre fotbal și despre autobiografia pe care vrea să o scrie, despre ce fel de mâncare preferă să-i fie gătită de poet, cu care i-a încântat pe copiii săi atunci când a venit în vizită la Cetate – cartofii prăjiți în seu de vițel.

De data aceasta Mircea Dinescu a ales să gătească ficat de vițică, o delicatesă franțuzească care la Paris costa 25 de euro kilogramul, în timp ce în România este 2 euro kilogramul, totul într-o atmosferă creată de Taraful Marianei Risipitu.

Duminică, 18 aprilie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare