; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dinescu si Adina Valean_3432

Mircea Dinescu găteşte alături de Adina Vălean, duminică, la “Politică şi delicateţuri”

21 March 2014

Europarlamentarul Adina Vălean este invitata lui Mircea Dinescu în emisiunea sa de la TVR 1, TVR HD, TVRi şi TVR+, duminică, 23 martie, la 14.30.

 [Not a valid template]

În ediţia din 23 martie a emisiunii “Politică şi delicateţuri”, Mircea Dinescu prepară şi savurează bucate delicioase alături de invitata sa, europarlamentarul Adina Vălean, soţia liderului PNL Crin Antonescu, pe care mărturiseşte că o consideră o persoană discretă şi fină.

Şi, cum poetul se simte în bucătărie ca peştele în apă, începe prin a prepara icre de ştiucă aşezate pe felii de ou fiert, sfeclă prăjită şi portocală, iar apoi continuă cu un delicios muşchiuleţ de viţel tras în tigaie, însoţit de rondele de cartofi. Când totul e gata, în cramă, gazda şi invitata sa sunt întâmpinaţi de un profesor de fizică, Nelu Greblă, care şi-a găsit împlinirea în… muzica lăutărească.

Prânzul este stropit cu vin rose şi „condimentat” cu discuţii despre Parlamentul European, rolul femeii în politică, energia regenerabilă şi întrerupt, din când în când, de muzica inedită cântată la acordeon de Nelu Greblă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare