Homepage  / Vedete româneşti

Mircea Bravo, actor și producător al comediei „Moartea în vacanță”. Dată de lansare în cinematografe, poveste, distribuție

Mircea Bravo, actor și producător al comediei „Moartea în vacanță”. Dată de lansare în cinematografe, poveste, distribuție
5

de Redactia Tvmania,

Mircea Bravo revine pe marile ecrane cu o nouă comedie delicioasă, „Moartea în vacanță", un proiect pe care el și echipa sa l-au conceput încă din 2020. Acesta este cel de-al treilea film al popularului vlogger, care promite să aducă hohote de râs și voie bună pentru toți cei care îl vor viziona.

Mircea Bravo, actor și producător al comediei „Moartea în vacanță”

„Moartea în vacanță” urmărește povestea a trei personaje devenite peste noapte „prieteni de nevoie” – Adrian, Mihăiță, și Patricia – care încearcă cu disperare să între în grațiile Rodicăi, o bătrână singură și bogată, în speranța că vor moșteni averea acesteia.

Cei trei sunt interpretați de Mircea Bravo, Costel Bojog și Maria Popovici, care vor aduce pe marele ecran un mix de umor și situații inedite, într-un road movie nebunesc.

Mircea Bravo este unul dintre cei 3 actori din rolurile principale, dar și producător al filmului. „Împreună cu partenerul meu, Cristi Ilișuan, care semnează și regia filmului, am promis că vom lansa un film pe an, iar acum suntem deja la cel de-al treilea. Această a treia producție ne-a determinat să ne autodepășim și să ieșim din zona de confort. De data asta fac echipă cu doi actori excelenți, cunoscuți publicului din zona de Stand-Up Comedy, pe care îi apreciez foarte mult: Maria Popovici și Costel, alături de care care am filmat o lună întreagă în Grecia pentru Moartea în vacanță. Împreună cu o echipă numeroasă de filmare am muncit mult, ne-am ars puțin la soare, dar ne-am și distrat. Suntem siguri că se va râde mult  în cinematografe la noul nostru film”, a declarat el.

Costel a povestit și el despre perioada de filmare: „A fost o experiență grozavă să lucrez la acest film. Am legat prietenii, am cunoscut oameni profesioniști și faini, am râs, ne-am distrat, am petrecut și am făcut și plajă. S-a creat o legătură foarte strânsă cu colegii actori Maria, Mihaela și Mircea; și se va observa asta pe parcursul filmului. Vă invit să veniți la cinema să vizionați Moartea în vacanță pentru că e o comedie lejeră, spumoasă și de bun gust.”

Maria Popovici a adăugat: „Pentru mine a fost o surpriză neașteptată să lucrez la acest film. Nu știam că urma să cunosc o echipă de oameni atât de buni, profesioniști și simpatici. Va rămâne mereu una din cele mai plăcute amintiri și cred că am legat niște prietenii pe viață. Singura problemă este că acești oameni au ridicat standardele atât de sus încât probabil va fi greu să mai întâlnesc persoane de acest gen în industrie. Pe Costel îl cunosc de zece ani, este colegul meu la stand-up, dar am realizat că facem o echipă bună și ca actori, iar Mircea Bravo a întregit trupa perfect și pentru asta vreau să îi mulțumesc.”

Lungmetrajul Moartea în vacanță a fost filmat în cea mai mare parte în Grecia, în insula Poros, dar au fost câteva zile de filmare și în Cluj Napoca și în câteva locații din Bulgaria, iar din 28 octombrie se va putea vedea în toate cinematografele din România.

Comedia se va lansa toamna aceasta și în Moldova. Filmul este distribuit în România de Bravo Films, casa de producție cinematografică din Cluj ce se concentrează pe realizarea de comedii de calitate, care să aducă un suflu nou în industria filmului din România.

Mircea Bravo este căsătorit și are o fetiță

Mircea Bravo și partenera sa, după o relație pe care au păstrat-o departe de ochii curioșilor, au decis să își consolideze legătura prin căsătorie în vara anului 2022. Ceremonia a fost una restrânsă, fiind prezenți doar membrii familiei și prietenii apropiați.

Mircea-Bravo-s-a-casatorit-Primele-imagini-de-la-nunta-celebrului-vlogger-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Georgiana și Mircea s-au întâlnit, prin intermediul unui amic comun, în perioada pandemiei, iar relația dintre ei a evoluat cu rapiditate. Soția comediantului nu este o apariție frecventă în peisajul monden, ocupând o funcție în învățământul universitar, după cum a dezvăluit cel care îi este soț. Anul acesta, familia lor a devenit mai numeroasă, căci Georgiana a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în luna februarie.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton