Homepage  / Vedete româneşti

Mircea Bravo, primele declarații după ce a avut un accident de mașină. Soția lui a fost transportată la spital

Mircea Bravo, primele declarații după ce a avut un accident de mașină. Soția lui a fost transportată la spital
11

de Roxana Mirea,

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier, în această dimineață, 4 decembrie 2023. Din primele informații, actorul ar fi adormit la volan. Soția lui, care se afla în autoturism, a ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut în localitatea Roșia, din județul Bihor. 

Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier 

Mircea Bravo a avut un accident de mașină. Potrivit primelor informații, vloggerul ar fi adormit la volan și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Soția lui, care se afla și ea în mașină, a suferit răni ușoare, însă a avut nevoie, totuși, de îngrijirea medicilor. Femeia a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare, potrivit realitatea.net. 

Mircea Bravo a fost testat pentru consum de alcool și droguri, iar rezultatul a fost negativ.  

„Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Beiuș au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul județean 764, în localitatea Roșia, județul Bihor, s-a produs un accident rutier. 

Din primele investigații efectuate de către polițiștii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar fi lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice. 

În urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital”, se arată în comunicatul Poliției. 

mircea-bravo-e-pus-pe-fapte-mari-dupa-succesul-inregistrat-de-mirciulica.-se-pregateste-sa-lanseze-al-doilea-film-in-timp-ce-lucreaza-la-al-treilea.-exclusiv-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mircea Bravo, primele declarații după accidentul de mașină 

În urmă cu puțin timp, Mircea Bravo a făcut primele declarații, în mediul online, despre accidentul rutier. Actorul a mărturisit că se afla în mașină cu alte trei persoane în timpul impactului, însă a confirmat că nimeni nu a pățit nimic grav.  

Astăzi, am avut un accident de mașină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a pățit nimic, doar un șoc puternic. Mașina este avariată grav. Atât testul de alcoolemie, cât și drug testul au ieșit negative. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a declarat Mircea Bravo în mediul online.  

Mircea Bravo, primele declarații după accidentul de mașină

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton