; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Badea sărbătorește azi 7 ani de „În gura presei”

13 September 2011

Mircea Badea a ajuns în al șaptelea an de emisie cu mult mediatizata „În gura presei', care este denumită „emisiunea emblemă' a postului Antena 3.

„În gura presei' a luat naştere pe 13 septembrie 2004, la Antena 1, iar atunci când Antena 3 a fost lansată pe piaţă, producţia a fost mutată în grila postului de ştiri.

One man show-ul cu Mircea Badea la pupitru a fost de multe ori câștigător în ceea ce privește audiențele. Aprecierile nu au venit doar de la telespectatori, dar și de la specialiștii în media, care l-au premiat pe Badea cu două premii APTR (la categoria „One man show'), doi ani la rând.

Mircea Badea este cel care a transformat banala revistă a presei într-o emisiune dinamică, nonconformistă, cu umor, dar și cu replici acide și teorii noi referitoare la viața politică și economică.

Pentru ediția aniversară de diseară, Mircea Badea va prezenta revista presei, așa cum și-a obișnuit publicul de-a lungul anilor, însă nu va ezista să surprindă, folosindu-se de umorul său caracteristic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare