; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_131113_IComedy Ed 5_0039

Mircea Badea, invitat special, în seara asta, la iComedy

22 November 2013

Mircea Badea, în calitate de invitat special, prezintă iComedy, alături de Mikey Hash, astăzi, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

În echipa deja consacrată a show-ului se vor afla, începând cu această seară, actrițele Andreea Perju și Ana Odagiu, precum și papagalul vorbitor Ruță, mascota iComedy.

Scheciurile Dan Diaconescu la Vatican', „Sfârșitul lumii la Galați', „Doza de Mihăiță din Berceni' ori interviul muzical cu Iulia și Mihai Albu îi vor readuce în fața telespectatorilor pe Șerban Pavlu, Vlad Corbeanu, Gabi Costin, Steliana Bălăcianu, Andreea Vasile, Vlad Drăgulin, Daniel Buzdugan.

[Not a valid template]

Tot în această ediție, veți vedea cum ar fi arătat Un show păcătos' în vremea lui Eminescu. În platoul lui Dan Capatos, Veronica Micle și Mihai Eminescu vin să vorbească  în  premieră despre scandalul amoros  în care sunt implicați. În urma unui material video realizat de paparazzi de la Dacia literară, Veronica a fost surprinsă în tandrețuri cu I.L. Caragiale. Astfel, iubita lui Eminescu a fost filmată în compania lui nenea  Iancu, plimbându-se în Pădurea Spânzuraților. Ba mai mult, au petrecut o noapte la Hanul Ancuței. Cum s-a încheiat scandalul triunghiului amoros format din Veronica Micle, Eminescu și Caragiale, vedeți mâine seară. Scheciul s-a realizat cu participarea extraordinară a lui Dan Capatos.

Un alt invitat al emisiunii este Connect-R, care va interpreta melodia de final.

Momentul culminant al ediției de vineri va fi acela în care Mircea Badea va trebui să înghită, la rubrica iTupeu, o linguriță cu scorțișoară.

Mi-am zis, ok, la câte prostii am făcut, ce mai contează una. Am înțeles că, după o chestie de-asta, corpul are o reacție de respingere foarte puternică, faci ca toate visele, tușești, te chinui…'. Pe parcursul probei a fost prezent la fața locului un echipaj de la Ambulanță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare