; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Badea intră în echipa iComedy

Mircea Badea intră pentru o seară în echipa iComedy

18 November 2013

Primul invitat al show-ului iComedy, în varianta lui cea nouă, este Mircea Badea. Realizatorul emisiunii În gura presei' va prezenta alături de Mikey Hash ediția de vineri, 22 noiembrie, care se va difuza de la ora 20.30, la Antena 1.

[Not a valid template]

Va fi o ediție în care Mircea și Mikey își vor arunca' replici tăioase, se vor lua peste picior și se vor împunge' pe marginea mai multor subiecte.

Ne-am tot tachinat. Și ne dăm replici tăioase, o să vedeți', spune Mikey Hash.

Replici care, în mare parte, nu se regăseau în scenariu. Și asta  pentru că Mircea, un om spontan și imprevizibil, nu poate fi împiedicat să se manifeste așa cum simte.

De altfel, Mircea recunoaște, în stilu-i caracteristic, că nu și-a învățat replicile și explică de ce. E un scenariu cam cât jumătate din Pagini Aurii. Dacă aș fi citit atâta în viața mea, crede-mă, eram în altă parte și făceam altceva. Deci n-am citit scenariul, pentru că m-am descurajat. Am citit o pagină și, când am văzut câte urmează, mi-am zis că, totuși, nu am atâtea păcate de ispășit'.

Și nu, nu va face șpagatul în emisiune, cum se așteaptă toată lumea. Va executa, în schimb, o figură de break-dance, inspirat de dansatorii din platou.

Punctul culminant al emisiunii va fi acela în care Mircea Badea va trebui să înghită, la rubrica iTupeu, o linguriță cu scorțișoară.

Mi-am zis, ok, la câte prostii am făcut, ce mai contează una. Ideea e să încercăm să înghițim, mai ales eu, o linguriță cu scorțișoară. Am înțeles că, după o chestie de-asta, corpul are o reacție de respingere foarte puternică, faci ca toate visele, tușești, te chinui… Nu am o problemă să mă chinui, am o vocație în a mă chinui, dar n-am înțeles unde-i tupeul în treaba asta. Și le-am și zis. Eu am propus să-i furăm mașina lui Dan Voiculescu, să mergem cu ea pe câmp, să facem off road și să i-o aducem înapoi înnoroită. Ăsta mi se pare tupeu. Lor nu li s-a părut amuzant. Așa că o să înghițim scorțișoară'.

iComedy se difuzează vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare