; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VATANIM SENSIN/TV DIZI

Miray Daner, „Patria mea eşti tu!”: „Am descoperit dragostea adevărată!”

20 October 2017

Miray Daner, tânăra în vârstă de 18 ani, care interpretează rolul lui Hilal, mezina cuplului Cevdet (Halit Ergenç) – Azize (Bergüzar Korel), din serialul Patria mea eşti tu!', este îndrăgostită de actorie. Am descoperit dragostea adevărată, este actoria! Îmi iubesc munca şi oricât de obosită aş fi, când ajung la filmări mă simt foarte bine', a declarat ea.

 

Miray Daner, care provine dintr-o familie de artişti, a debutat în actorie la vârstă de 7 ani, cu personajul Doll Nergis în seria fantastică „Bez Beekek', iar de atunci rolurile au curs fără oprire. Mai mult, până Patria mea eşti tu!', aţi văzut-o şi în „Yaman' în rolul Beren.

Am făcut actorie de mică şi am luat foarte în serios profesia aceasta. Actoria face parte din mine. Sigur că este o muncă obositoare, dar frumoasă şi sunt mândră că am avut ocazia să joc alături de actori atât de talentaţi, de la care am învăţat enorm', a spus Miray.

Miray Daner a studiat violoncelul, pianul, a făcut studii pentru voce (educaţie vocală) la secția de Muzică, la Liceul de Arte Frumoase Cemal Resit Rey, şi continuă să studieze în cadrul Departamentului de Muzica al Universităţii de Arte Plastice, Mimar Sinan. Mentorul talentatei Miray este Metin Akpinar, recunoscut că fiind unul dintre cei mai buni actori ai cinematografiei turceşti.

„Eram indecisă imediat după terminarea liceului, nu ştiam spre ce domeniu să mă îndrept. Am avut de ales între teatru şi muzică, atunci când am aplicat la Facultate, şi m-am oprit asupra deciziei de a studia muzica, un instrument, dar şi vocal training. Cred că am luat cea mai bună decizie întrucât muzica mă poate completa ca actriţă', a conchis Miray.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare