Homepage  / Vedete străine

Miranda Kerr va deveni mamă pentru a patra oară. Modul inedit în care a anunțat vestea

Miranda Kerr va deveni mamă pentru a patra oară. Modul inedit în care a anunțat vestea
7

de Redactia Tvmania

Miranda Kerr se pregătește să devină mamă pentru a patra oară, iar vestea a fost anunțată chiar de către fostul model în vârstă de 40 de ani.

Vedeta a postat o imagine adorabilă pe platforma Snapchat, în care a arătat burtica de gravidă.

„Sunt atât de încântată să anunț copilul numărul 4”, a scris Kerr în descrierea fotografiei în care poartă o pereche de jeanși și un top scurt, cu volane, ce îi dezvăluie abdomenul.

Odată cu anunțul sarcinii, vedeta a dezvăluit că va deveni tot mamă de băiat. Miranda mai are trei băieți: Flynn, în vârstă de 12 ani, din căsnicia cu Orlando Bloom. Și doi din relația actuală: Myles, în vârstă de 3 ani, și Hart, în vârstă de 5 ani.

Miranda Kerr, o căsnicie reușită

Kerr și Bloom au avut o relație timp de șase ani, începând din 2007 și până în 2013. Ulterior, în 2015, modelul l-a întâlnit pe Evan Spiegel. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu.

„Nunta noastră a fost așa veselă. Ne-am început ziua, am făcut yoga și apoi familiile noastre au venit și am sărbătorit în grădină. A fost incredibil. A fost magic.”, a declarat modelul despre nunta cu Spiegel, potrivit revistei People.

Ceremonia de căsătorie a avut loc în propria lor casă din Brentwood, iar conform surselor apropiate, modelul i-a dedicat lui Evan melodia „You’re Still the One” de Shania Twain după ceremonie.

Miranda Kerr va deveni mamă pentru a patra oară. Modul inedit în care a anunțat vesteaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deși au trecut zece ani de la despărțirea lui Miranda Kerr și Orlando Bloom, fondatoarea KORA Organics a oferit un interviu publicației Vogue Australia în care a vorbit despre decizia lor de a pune întotdeauna nevoile fiului lor, Flynn, care acum are 11 ani, pe primul loc în momentul în care au pus capăt relației.

„Încă din prima zi, când eu și Orlando am decis să ne despărțim, am spus. „Ascultă, orice am face, trebuie să punem nevoile lui Flynn pe primul loc, nu pe ale noastre.” Acesta este modul în care luăm deciziile. Familia este prioritatea mea numărul unu, apoi munca, apoi compania mea, care este ca un alt copil, și apoi, din păcate, prietenii mei, dar nu va fi așa pentru totdeauna”, a declarat Miranda Kerr.

Într-un interviu pentru revista LVR, Miranda Kerr a dezvăluit detalii despre relația sa cu actuala parteneră a lui Orlando Bloom, Katy Perry. Ea a mărturisit că o apreciază profund pe cântăreața de 38 de ani și se bucură sincer pentru faptul că actorul și-a găsit adevărata iubire.

„O ador pe Katy și sunt recunoscătoare că Orlando și-a găsit pe cineva alături de care e fericit. Acum Flynn are patru părinți fericiți care se înțeleg.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton