; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Orlando Bloom si Miranda Kerr

Miranda Kerr și Orlando Bloom sunt din nou împreună?

24 March 2015

Când au plecat la braț de la petrecerea „Vanity Fair' de după premiile Oscar, în februarie, Miranda Kerr și Orlando Bloom au emoționat tot Hollywoodul. Cei doi foști parteneri ar putea fi din nou împreună? Lucrul a fost confirmat de curând de site-ul „OK Magazine'.

Orlando Bloom si Miranda Kerr

Miranda Kerr, 31 de ani, și Orlando Bloom, 38 de ani, au început să se vadă în 2007, s-au căsătorit în 2010, au avut primul copil, Flynn, pe 6 ianuarie 2013 și și-au anunțat despărțirea în octombrie 2013, după șase ani de dragoste.

Dar Miranda nu a încetat niciodată să spună că relația sa cu actorul din „Stăpânul inelelor' este în continuare foarte importantă: „Ne iubim foarte mult și ținem unul la altul. Fericirea celuilalt este importantă pentru fiecare dintre noi. Facem tot ce putem pentru ca relația dintre noi să fie cât mai armonioasă', a declarat aceasta cu câteva luni în urmă pentru ediția australiană a „Elle'.

Foarte apropiați și chiar prieteni de la despărțire, Miranda Kerr și Orlando Bloom au demonstrat întotdeauna că sfârșitul poveștii lor de dragoste nu va dăuna în niciun fel copilului.

Dar iată că tocmai când începea să se vorbească despre relația dintre top modelul australian și miliardarul, tot australian, James Packer, la Hollywood au apărut zvonuri cum că Orlando Bloom i-a fi cucerit din nou inima Mirandei Kerr.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare