; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (1)

Miranda Kerr este „foarte fericită” pentru nașterea celui de-al doilea copil al fostului soț, Orlando Bloom

28 August 2020

Miranda Kerr, fosta soție și mama primului copil a lui Orlando Bloom, și-a arătat entuziasmul față de nașterea fetiței pe care actorul o are cu Katy Perry.

După ce au anunțat nașterea fetiței lor, Bloom și Perry au primit o serie de mesaje de felicitare din partea fanilor și a prietenilor. Printre ei s-a numărat și Miranda Kerr, cu care Orlando Bloom are un băiat în vârstă de 9 ani. 

„Sunt foarte fericită pentru voi. Abia aștept să o cunosc', a scris Miranda Kerr, cea cu care actorul a fost căsătorit timp de 3 ani și a divorțat în 2013. 

Katy Perry și Orlando Bloom au anunțat pe 27 august sosirea fiicei lor, care a primit numele Daisy Dove Bloom, prin intermediul celor de la UNICEF – Perry și Bloom fiind ambasadori ai buneivoinței – împărtășind o imagine alb-negru cu mâna micuței, alături de o declarație. 

Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu din 2016, iar în februarie 2019 s-au logodit. Nunta care trebuia să aiba loc în luna decembrie a acestui an și ulterior amânată pentru vara lui 2020 a fost anulată din cauza pandemiei. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare