Homepage  / Vedete româneşti

Mioara Roman a murit la 83 de ani. Mesajul dureros transmis de Oana Roman: „Tot ce sunt îți datorez”

Mioara Roman a murit la 83 de ani. Mesajul dureros transmis de Oana Roman: „Tot ce sunt îți datorez”
6

de Cristina Țapu,

Oana Roman trece prin momente cumplite. Mama acesteia, Mioara Roman s-a stins din viață în cursul nopții de 22 februarie, la centrul de îngrijire în care locuia de luni întregi. Oana a confirmat decesul mamei sale, în vârstă de 83 de ani, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o pe pagina personală de Instagram.

Mioara Roman a murit la 83 de ani

În ultima vreme, Mioara Roman a locuit într-un centru de îngrijire a bătrânilor din Snagov, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat treptat. Diagnosticată cu o formă severă de Parkinson și afectată de degenerare neurocognitivă, ea a avut nevoie de îngrijire constantă.

petre-roman-mioaraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit!”, povestea Oana, în urmă cu doi ani, conform KanalD.

Fiica sa, Oana Roman, a decis să o plaseze în azil pentru a-i asigura îngrijirea necesară, dar a fost mereu alături de ea și obișnuia să o viziteze frecevent.

Oana Roman se afla în vacanță în Egipt cu fiica sa, Isabela atunci când mama sa și-a dat ultima suflare, în cursul nopții. Cel mai probabil, Oana va reveni rapid în țară pentru a se ocupa înmormântarea celei care i-a dat viață și care în ultimii ani s-a luptat cu numeroase probleme de sănătate.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a fost mesajul scris de către Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Mioara Roman a suferit un stop cardiac în timp ce dormea

Contactată de către Spynews, Oana Roman a oferit detalii despre cel mai greu moment al vieții sale.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana.

Sursă foto: Instagram Oana Roman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton