Homepage  / Vedete româneşti

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit. De ce a lipsit artista de la marele eveniment

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit. De ce a lipsit artista de la marele eveniment
10

de Roxana Mirea,

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit! Artista a lipsit de la marele eveniment. După ce tatăl artistei a murit, Mioara Antonescu și-a refăcut viața și are o relație cu Karol Szekeres, fiind împreună de 21 de ani. Iată ce imagini a publicat mama Andreei Antonescu de la nunta ei cu Karol.  

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit 

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Karol Szekeres. După ce tatăl artistei a murit, Mioara Antonescu și-a refăcut viața. După o relație de două decenii cu partenerul ei, aceasta a decis să spună marele „DA”, potrivit click.ro.  

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit în Statele Unite ale Americii cu Karol Szekeres, iar de la eveniment a lipsit chiar fiica ei. Artista nu a putut să fie prezentă. Aceasta se află în România, cu cele două fiice ale ei. Sienna a început școala, iar Venice Victoria este prea mică pentru un zbor atât de lung. Cu siguranță, Andreea și-ar fi dorit să fie alături de mama ei într-un moment atât de important, însă cu siguranță i-a transmis toate gândurile ei bune.  

Mioara Antonescu a arătat excepțional într-o rochie roz, lungă, cu bretele. În ceea ce-l privește pe soțul ei, acesta a arătat elegant într-un costum crem. 

Mioara, mama Andreei Antonescu, s-a căsătorit. Artista a lipsit de la marele evenimentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Antonescu, despre despărțirea de Victor Vrînceanu 

După ce s-a întors de la America Express 2023, Andreea Antonescu a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată. Tot atunci, artista a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Ei bine, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Antonescu a anunțat că ea și iubitul ei s-au despărțit, nedorind să ofere prea multe detalii. 

Invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, artista a vorbit și despre despărțirea de Victor Vrânceanu. Vedeta spune că motivul rupturii dintre ei o reprezintă nepotrivirea de caracter. 

„Pur și simplu, ne-am dat seama că ne este mai bine separați decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate și așa. Și am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separat, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru și cam atât. Cum aș numi-o, sincer… știu că a stârnit multe controverse. Nepotrivire de caracter. Cam atât de simplu. Știu, sună ciudat, dar chiar așa e. (…) 

Noi avem în continuare o relație. Ținem legătura prin prisma fetiței, dar cam atât. Asta nu înseamnă că trebuie să locuim în aceeași casă sau să… Practic suntem o familie, dar nu familia tradițională. Da (n.r. că nu erau compatibili cu viața împreună). Am considerat că suntem mai bine separat”, a declarat Andreea Antonescu, acum câteva luni.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton