; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Minți criminale: Dincolo de hotare

Serialul polițist „Minți criminale: Dincolo de hotare”, din octombrie, la AXN

08 September 2016

Spin-off-ul celebrei serii „Minți criminale' debutează, din 6 octombrie, de la 21:00, pe postul AXN. Serialul „Minți criminale: Dincolo de hotare'/ „Criminal Minds: Beyond Borders', care va fi difuzat joia, îl are în rol principal pe Gary Sinise, pe care îl știm din „CSI: NY' și care a fost distins cu premiile Emmy și Globul de Aur.

Minți criminale: Dincolo de hotare

Minți criminale: Dincolo de hotare

În serial, șeful unității, Jack Garrett (Sinise), un vechi și fin cunoscător al FBI-ului, conduce divizia internațională a biroului, căutând soluții, răspunsuri și vinovați atunci când cetățeni americani se află la ananghie în țări străine. Echipa sa urmărește cu îndârjire criminalii de și peste granițe, deși de multe ori rămâne chiar în sediul din Quantico.

Clara Seger (Alana de la Garza – Law & Order) este un antropolog inteligent, pasionat de călătorii și poliglot.  Matthew Simmons (Daniel Henney – Big Hero 6) este un fost soldat-erou. Russ “Monty” Montgomery (Tyler James Williams – The Walking Dead) este analistul IT genial al unității, care consolează familiile victimelor, iar Mae Jarvis (Annie Funke – The Intern) este legistul neînfricat al echipei.

http://www.youtube.com/watch?v=5edU4eRi12k

Cei cinci agenți excepționali își riscă viețile pentru a salva cetățenii americani din situațiile periculoase în care se află, în afara granițelor Statelor Unite.

În primul episod, unitatea internațională a FBI-ului călătorește până în Thailanda unde trei voluntari americani sunt dați dispăruți într-o misiune în Bangkok. Echipa condusă de Garrett are doar foarte puțin timp la dispoziție să găsească dovezi care să îi conducă la găsirea celor trei, pentru că o furtună de proporții amenință orașul.

Serialul polițist, al treilea titlu al francizei „Minți criminale', este o producție marca The Mark Gordon Company, CBS Television Studios, ABC Studios, fiind creat de Erica Messer (Minți criminale și Charmed – producător; The O.C. – scenarist). În ceea ce privește producătorii executivi, aceștia sunt Erica Messer, Mark Gordon, Nick Pepper, Adam Glass.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare