; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marceline 1

Miniseria “Originile lui Marceline” începe sâmbătă, la Cartoon Network

23 March 2016

Tărâmul Ooo este din nou în centrul atenției. De această dată, Cartoon Network prezintă trecutul complicat și enigmatic al unuia dintre cele mai misterioase personaje, Marceline, Regina Vampir. „Originile lui Marceline', o călătorie în opt părți prin jurnalul lui Marceline, este cea mai nouă miniserie marca „Să-nceapă aventura', serie câștigătoare a numeroase premii BAFTA și Emmy. Telespectatorii vor avea ocazia descopere trecutul misterios al lui Marceline, sâmbătă, 26 martie, de la 16.00, la Cartoon Network.

[Not a valid template]

Marceline, Regina Vampir, este un vampir care dorește să renunțe la substanţa roşie care o tentează atât de mult, iar Prințesa Gumiță încearcă să găsească un leac. În tot acest timp, inamicii mai vechi ai lui Marceline se întorc din trecutul ei. Din fericire, Marceline poate să se bazeze pe ajutorul lui Finn și Jake, care o vor apăra de inamicii ei nemuritori, totuși, de această dată, mizele vor fi mult mai mari!

O fabulă modernă, câștigătoare a numeroase premii Emmy și BAFTA, seria animată „Să-nceapă aventura' a devenit un succes global încă de la premieră, în 2010, și atrage milioane de telespectatori, copii și adulți deopotrivă. Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Finn și Jake, care se confruntă cu locuitorii plini de culoare ai magicului tărâm Ooo. Creat de Pendleton Ward și produs în Studiourile Cartoon Network, sezonul șapte al seriei „Să-nceapă aventura' este difuzat în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar noi episoade vor putea fi urmărite în România din 28 martie, de la 19.20.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare