; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Allen v Farrow (1)

Miniseria documentar „Allen v. Farrow”, despre acuzațiile sexuale aduse lui Woody Allen, are premiera astăzi pe HBO GO

22 February 2021

Primul episod al miniseriei Allen v. Farrow e lansat pe 22 februarie pe HBO GO. Un nou episod va fi disponibil săptămânal.

 

Creată de documentariștii Kirby Dick & Amy Ziering și Amy Herdy, miniseria în patru părți dezvăluie povestea unuia dintre cele mai cunoscute scandaluri: acuzațiile de abuz sexual la adresa lui Woody Allen, care o implică pe Dylan, fiica lui – care atunci avea 7 ani – și a Miei Farrow; procesul legat de custodia copiilor și relația lui Woody Allen cu fiica lui Farrow, Soon-Yi; dar și urmările controversate ale acestor evenimente în anii de după. 

Cândva admirați pentru parteneriatul lor de pe ecrane și din afara ecranelor, viețile lui Farrow și Allen au fost fracturate irevocabil, iar familia lor extinsă a fost ruptă în două odată cu dezvăluirea publică a acuzațiilor de abuz sexual și cu disputele dure care au urmat.

 

Filmul este realizat de HBO Documentary Films, în asociere cu Impact Partners și Chicago Media Project, o producție Jane Doe Films Production. Regizat de Kirby Dick și Amy Ziering; produs de Amy Herdy și Jamie Rogers; producătorii executivi sunt Kirby Dick, Amy Ziering, Dan Cogan, Tara Lynda Guber, Regina K. Scully, Maiken Baird, Ian Darling, Steve Cohen & Paula Froehle, The Lozen Foundation, Debbie L. McLeod, Jenny Raskin, Geralyn White Dreyfous; editat de Mikaela Shwer și Parker Laramie; muzică de Michael Abels. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare